UVEK BIH SE SKINULA ZBOG DOBRE ULOGE: Anđelka Prpić progovorila o seksi scenama u filmu "Jedini izlaz"

Glumica Anđelka Prpić važi za nekoga ko nema dlake na jeziku, a sada je priznala da je uživala dok je snimala golišave scene u filmu "Jedini izaz".

Poznata glumica u ovom ostvarenju igra glavnu junakinju Anu Kolar, a njeni seksi kadrovi ispod tuša izazvali su ogromnu pažnju javnosti, posebno muškog dela publike.

- Uživala sam u svakom snimajućem danu. Kada je reč o golišavim scenama, uzbudljiva je činjenica da morate dati sve od sebe jer to što tog dana zabeleži kamera ostaje zauvek - rekla je Prpićeva.

Lepa glumica dodala je da je profesionalac i da pažljivo bira koju će rolu prihvatiti:

- Mislim da je apsolutno opravdano što sam snimila scenu ispod tuša u "Jedinom izlazu". Uvek bih se skinula zbog dobre uloge.

Osim što se u ovom ostvarenju napokon obnažila, Anđelki je ovo i prva dramska uloga u karijeri.

- Uvek me za neki film ili seriju najpre privuče tekst, odnosno priča. U dahu sam progutala scenario za "Jedini izlaz". Uzbudio me je kao čitaoca, a posebno kao glumca. Odmah sam pomislila da je preveliki zalogaj za mene i da mu nisam dorasla. Ali, ono što je presudilo da se u ovaj projekat zaljubim je dvojac - reditelj i producent Darko Nikolić i Marko Stanković, momci o kojima ćete tek čuti - priča glumica.

Reditelj ovog ostvarenja Darko Nikolić kaže da je osećao da je Anđelka savršena za lik glavne junakinje.

- Već u prvom čitanju scenarija, ulogu Ane Kolar video sam kao lik Kleris, koji je igrala maestralna Džodi Foster u filmu "Kad jaganjci utihnu". Anđelku sam prepoznao u liku glavne junakinje jer je ona odlična glumica, koja je sticajem okolnosti prepoznata isključivo kao komičarka - rekao je Nikolić za "Informer" i dodao da su neki saradnici pokušavali da ga ubede da angažuje drugu glumicu:

- Očekivano, dobijao sam od kolega i saradnika mnogo dobronamernih komentara da razmotrim svoj izbor i savete da ne rizikujem toliko sa kastingom. Nisam se predomislio, a Anđelka je pokazala da je saradnik kakvog samo možete poželeti - vredna, posvećena, pouzdana, tačna i veoma je precizno odigrala Anu.

Pored Anđelke Prpić, glavne uloge u filmu "Jedini izlaz" tumače i Ljubomir Bandović i Janko Popović Volarić.

Izvor: Blic.rs/Informer
Foto: andjelkap/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.