Borboleta konačno u Srbiji

Ako ste modno osvešćeni, ili pratite influenserke i blogerke, sigurno ste čuli za hrvatski brend za kojim lude sve “fashioniste”, a sada ćete imati prilike da kvalitetan i lep nakit kupite u Beogradu.

Čuveni hrvatski brend Borboleta otvorio je svoje predstavništvo u Srbiji, pa će i našim damama biti dostupni komadi nakita s prepoznatljivim logotipom leptira za kojim “lude” sve dame širom Balkana. “Borboleta” je konačno tu, u našoj zemlji, a prodajni prostor nalazi se u tržnom centru “Galerija”.

Nakit neizostavno asocira na leto, decentni ali i efektni komadi privlače pažnju kako svojim prefinjenim dizajnom, tako i zanimljivim kombinacijama boja. Možda najpopularniji njihovi komadi, narukvice, nose se najčešće prepletene, a ukrašene su različitim živopisnim motivima. Osim neodoljivih popularnih narukvica koje će začiniti baš svaki autfit, u “Borboleta” kolekciji nalaze se i šarmantne ogrlice ukrašene najrazličitijim popularnim motivima.

Baš zato što su upečatljive, i idu uz svaki izgled, ne čudi što su se kopije ovog popularnog brenda nakita našle po domaćim prodavnicama. Sada više ne morate kod nas da kupujete nakit koji liči na “Borboletu” – konačno je u Beograd stigao original!

Raznim kopijama je time došao kraj. Koliko je ovaj nakit popularan u Srbiji, znali smo odavno po objavama modnih blogerki i influenserki, koje dobru kombinaciju odeće ne mogu da zamisle bez ovih komada koji privlače pažnju. No, na otvaranju “Borboleta” radnje u Beogradu prošle nedelje videli smo koliko je ovaj brend popularan kod nas, kada je mnogo poznatih dama prisustvovalo otvaranju i biralo svoje omiljene komade. Među prisutnima su bile Danijela Dimitrovska, Melina Džinović, Bojana Ordinačev, Snežana Dakić i druge.

Izvor: Story.rs
Foto: Alex Dmitrović

Pogledajte još