LJUBAVNA DRAMA U BELOJ KUĆI: Maja Marinković ne prihvata raskid sa Filipom Carem (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima Maja Marinković i Filip Car ušli su u žestok sukob.

- Za sve sam ja u pravu, uvek - rekao je Car.

- On meni ovde nabija tenziju, ja sam isto nervozna i nije mi dobro... Jel vidiš kako se on ponaša, traži izgovor - rekla je Maja, a Car je potom ustao i premestio se na kauč.

- Tek ću ti biti problem - rekla je Maja.

- Nećeš, ima leka za sve... Nećeš već od večeras spavati sa mnom u krevetu i blizu mene, pa vidi kad bi bio smak sveta. Trebalo je da imamo ozbiljan odnos, a ne ovako - rekao je Car.

- Pa trebalo je, ali nismo, jadan si. Ne radim ti ja ništa loše, ali ću početi da ti radim loše - rekla je Maja.

- Ona (Dalila) je bolje stvari radila i bila je založenija za odnos sa mnom. Neću biti ni sa kim, ni sa tobom - rekao je Car.

- Ja nisam zaslužila da se ovako ophodiš prema meni - rekla je Maja.

- Ne volim te. Da, raskinuo sam. Ja sam ti rekao da te nikada neću vređati, ali si neispravna prema meni - rekao je Car.

- Videćeš, napraviću ti pakao. Hoću sigurno - rekla je Maja.

- Ja sam ovo prošao u osnovnoj školi, za mene je ovo presitno. Misliš da ćeš štipanje, lupanjem glavom, haosom dobiti nešto što želiš, kod mene toga nema, možda je negde bilo, da mi ti dižeš ovde frku bez razloga - rekao je Car.

- Nema sutra, prekosutra, napraviću ti pakao već večeras - rekla je Maja.

- Što mi ne priznaš da tražiš izgovor samo da bi me ostavio - rekla je Marinkovićeva.

- Nema zajebancije sa nekim sa kime sam provela dve godine. On je ostavio tebe, a ti mi zameraš što sam pogledao negde - rekao je Car.

- Nemoj da praviš od mene bolesnicu - rekla je Maja.

- Ajde magla - rekao je Car.

- Kome ćeš ti magla bre? Što si se pomirio sa mnom, koje vizije bre? Napraviću haos, neću da te pustim - vikala je Maja.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još