UBIĆU NEKOGA OVDE: Dalila Dragojević lomila sve pred sobom zbog Dejanovog zbližavanja sa Martinom Petrović (VIDEO)

Tokom prošle noći Dejan Dragojević pred bivšom suprugom Dalilom rekao je da je spreman za novu ljubav u "Zadruzi". Dalila to nije mogla da podnese te je ušla u žestoku raspravu sa bivšim suprugom.

U jednom trenutku Dejan se presvlačio u garderoberu nakon što ga je Dalila polila vodom, a onda ga je ona ponovo napala.

- Ti ćeš sa nekim? - pitala je Dalila.

- Hoću. Da, na tvoje oči. Nemam tebi šta da radim, ti si sa mnom zavšrila - rekao je on.

- To ćeš da radiš? - pitala je ona.

- Je l' to bilo loše? Eno ti je sreća na ugaonoj - dodao je Dejan.

- Nećeš biti nikad ni sa kim - rekla je Dalila.

- E, hoću - odgovorio je Dragojević.

- Ja ti se kunem budeš li išta uradio, kunem ti se ocem da ću otići odavde. Kunem ti se da ćeš da me oteraš, već večeras - govorila je ona.

Nakon haosa u garderoberu, gde mu je ponovo pratila da neće smeti od nje da nađe novu devojku, Dalila Dragojević je istrčala u dvorište, počela da lomi staklo i da urla.

- Pusti me, pusti me, pusti me! Hoću da idem kući odavde! Momentano da me pustite, ubiću nekog. Odmah! - vikala je Dalila dok su zadrugari i pripadnici obezbeđenja pokušavali da je smire.

- Sklonite se, hoću kući. Sklonite se od mene. Neću ostati odve ni sekunde. Ukoliko me ostavite ovde, ubiću nekog ovde - govorila je Dalila.

- Zbog čega praviš sr*nja, kreni sa mnom - pitala ju je Jovana Tomić Matora.

- Neću, hoću kući! Neću više! Hoću kući! - urlala je Dalila.

- Smiri se - nastavila je Tomićeva.

- Oni će meni da prave začkoljice i da mi se smeju iza leđa... Budem li se vratila u kuću, napraviću lom. Neće više biti Dalile. Čupa me obezeđenje ko da sam ja nekog ubila. Ako me ne puste, ja ću napraviti masakr! Jesam luda? Biću luda do kraja! Tu će da priča o emocijama, a da pravi druge stvari. Reši se mene, p*zdo, pa onda. Dosta sam ja karta za ulaske! Ja ću da vam dajem na značaju, a vi budite žrtve! Preko mojih leđa će da se vaćari, a meni da priča da ima osećanja. Od mene pravi najgoru. Reci: "Ova k*rvetina, to, to i to" i ideš dalje. A ovamo priča kako je neko dobar, inteligentan (Martina)... - nastavila je da histeriše Dalila.

- Koji ti je k*rac, ženska glavo? Ti mu sama daješ na značaju - pričao je Lepi Mića.

- Šta se nerviraš? Uključi mozak. Čim je rekao ono za Martinu, dao je odgovor da sve glumi. Da li ti to treba? Uključi j*beni mozak, to ti trista puta govorim - govorila je Irma Sejranić.

- Ženo, da li si normalna? Ideš u sunovrat. Koga boli k*rac i za Dejana i za Cara. J*bao te crni sto. Ako hoće da prca, neka prca - rekla je Matora.

- Neće da priča da mene voli, neće preko mojih leđa! Neće! - urlala je Dalila.

- Može da radi i priča šta hoće, može da igra rijaliti! A ti treba sebi da naudiš? - pitala je Matora.

- Večeras diskvalifikacija direktna. Na ulicu, na ulicu! Ali preko mene neće to da pravi. Da priča da me voli, a ovamo ja da se osećam loše. Bićeš ono što si bio! - nastavila je Dalila.

- Ovo sve zbog toga što glumi žrtvu? - pitala je Matora.

- Da, da ovaj prvi ne glumi žrtvu, a ovaj drugi priča kako mu je teško da ja plačem - odgovorila je Dalila.

- Shvati, kraj je i sa Carem, kraj je i sa Dejanom - poručila je Matora.

- Nemam više šta da izgubim - urlala je Dalila.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još