ODSLUŽILA SAM SVOJU KAZNU: Luna Đogani iskreno o braku sa Markom Miljkovićem

Nekadašnja učesnica rijaliti programa "Zadruga" Luna Đogani progovorila je o braku sa Markom Miljkovićem, ćerki Miji, kao i komentarima okoline sa kojima se susreće.

Luna i Marko venčali su se u maju ove godine, a u junu su dobili ćerku Miu.

- Meni brak kao brak ništa nije promenio, samo papir i to što smo se zakleli pred Bogom, postali smo jedno, ja to tako gledam. Marko i ja imamo isti odnos, isti život kao i pre toga, sad imamo i dete. Na višem nivou je, lepše, jače, bolje. Brak kao brak, nije se ništa promenilo od dana kad smo bili momak i devojka - rekla je Luna u emisji "One on one" na IDJ TV.

Luna i Marko planiraju proširenje porodice, a Đoganijeva bi volela da ima troje dece.

- Planiram troje, Marko hoće više. Ali ja se pitam, bitna sam da odlučim koliko. Idealna kombinacija - dve devojčice i dečak. Volela bih da imam sina, u mojoj porodici su sve žene. Možda će sin da liči na mene, da ima moje trepavice ili obrvu. Nek Bog odluči kako, samo da imam još dece - rekla je Luna.

Đoganijeva se osvrnula i na pojedine negativne komentare koje dobija na društvenim mrežama.

- Ne opterećujem se time, posebno od kad sam dobila nov pogled na život. Ljudi me vole i ne vole, znaju što me vole i ne vole. Bitno je da niko nije ravnodušan, to je bitno u svakom poslu. Imam porukicu, bavite se svojim životom, bavite se mužem ako ga imate, ako ne, nađite muža, dečka, rađajte, pravite decu, vaspitavajte decu fokusirajte se na svoje živote, manite se Lune, ako vas već toliko nervira. Luna se ne bavi vama, nemojte ni vi njom. Marko je srećan jer ima Lunu, Luna je srećna jer ima Marka, kakvi god da smo on i ja, jedno drugo smo izabrali. Ima žena koje se brinu za mog Marka, misle da moj Marko zaslužuje malo više od mene, a ja kažem da je Marko izabrao baš takvu Lunu, kakva jeste. Ne znam da kuvam, ali sam odlična žena, znam da spremam, volim beskrajno, divna sam majka, i takvu me je moj muž izabrao, nemojte da se brinete za njega i mene - rekla je ona i dodala:

- Naravno da sam znala da će doći sve na svoje. Ja sam to zaslužila. Bio je trnovit put do sreće, ali se isplatilo. Potpuno sam srećna i na svakom polju ostvarena, i svakom to od srca želim.

Na pitanje da li se plaši karme, odgovorila je:

- Ja se ne bojim ničega, mene je moja karma dočekala nakon mojih loših dela. Karma me je stigla kad je trebalo, odslužila sam svoju kaznu. Bog me je sada nagradio, zato što sam to zaslužila nečim. Da sam toliko loša ne bih sve ovo doživela, hvala mu na tome, što smo svi živi i zdravi, što imam svoju porodicu koju ću čuvati, i što sam zaista srećna, i ne opterećujem se drugim ljudima i drugim životima.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: luna_djogani/Instagram

Pogledajte još