MAJKO MILA, ŠTA SAM URADILA: Dalila Dragojević doživela nervni slom nakon emotivnog izlaganja bivšeg supruga Dejana (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" sa Milanom Miloševićem, zadrugari su komentarisali klip svađe Filipa Cara i Dalile Dragojević. Voditelj je dao reč Filipu Caru.

- Da li ti je žao izgovorenih reči? - pitao je voditelj.

- U suštini Dejan je u pravu. Kad vidim ovako neki snimak, pitam se šta je to u nama da se tako vređamo. Žao mi je, mislim da je i njoj žao pa se tako posle nasmejemo. Da li sam ja lud ili šta ne znam. Ja nisam neko ko će se uplesti u njihove svađe, a ona se ubaci tako i onda nastane haos. Znam šta Dejan govori, ali ja nju vidim na drugačiji način, nemam taj pojam o njoj koji ima on. Nisam svestan težinu tih reči da bih mogao žaliti, nemam razvijennu svest, evo vidiš i sa Majom. Sa Majom sam bio i prijatelj napolju, pa možda zato malo drugačije radim. U suštini sam surov i nemam osećaja kad poludim i kada mislim da neko nije dobar. Za razilku od nje, ja nikada neću provocirati njih dvoje. Sve se slažem sa Dejanom ali ne ovo za Karića, jer sam ja stekao utisak kao da ona jednog muškarca voli, u drugog je zaljubljena sa trečim flertuje. Ne mogu to opisati. Izluđen sam, ova me grebe, ova trči za mnom i dobacuje - govorio je Filip.

- Ova te čupa, grebe, svašta ti radi i ti kažeš nije ništa, a nju urnišeš zbog jednog razgovora sa Osmakčićem, ajde beži tamo. Ovo niko nikada nije nekom rekao, sram vas bilo! Ja nisam lud, nemojte mene praviti budalom! Ma*š bre tamo! - zaurlao je Lepi Mića.

- Osoba sa kojom mi se dešavaju ove psovke, ja ne jurim i ne provociram, puštam da sama rešava svoje probleme. Ona je meni prva aludirala na sve, nije opravdanje, nema ga. Ali nisam mogao. Trebao sam samo otići ali nisam uspeo. Do slave je nikada nisam uvredio, svi ste svedoci, ali nakon tog dana je drugačije gledam. Sve što je Dejan rekao je u pravu, ne znam šta da kažem, evo Dejane neka ti ovaj video bude za nauk da budeš bolji, ne znam, ja ne mogu da se menjam - vikao je Car.

- Filip je ostavio nju, ustvari ušao je u odnos sa njom a nju nije ni ostavio. Hteo je da podigne svoj ego, sada bi verovatno da uđe neko novo meso. Sada jedni drugima pogledima daju povoda da imaju navodno neku komunikaciju, a poenta je da još nisu završili jedno sa drugim. Ti ako si pametan, staviš liniju do koje možeš da vređaš. Ti sve što kažeš, kažeš samo da bi sebe odbranio - ubacio se Dejan.

- Ne mogu više - plakala je Dalila.

- Dejane, tvoja reakcija sada je onakva kakva je trebala da bude kada te je žena prevarila. Naravno da će ona urnisati Filipa jer je život uništila zbog njega! Nemoguće je da sada njega više boli to što je pružio ruku od celokupne situacije! Ona više ne zna gde bije, samo se pravi da je jaka, a ustvari je totalno pukla - ubacio se Miki Đuričić.

- Vi ste svi ovde bolesni! Ti si pun mržnje prema njemu! - vikao je Marko Đedović.

- Kada sam joj zamerao, polio sam je vodom, ona je govorila da nije istina. Imao sam u poverenja u nju, desilo se šta se desilo. Sada se završilo, ohladio sam se i drugačije gledam stvari. Ona će sada biti etiketirana zbog sreće šta? - govorio je Dejan.

- Tebi da dođe bivša i da vidiš sve ovo, sigurno bi se zapitao 'sa kim sam ja bio' - ubacio se Stefan Karić.

- Ti si mnogo gore stvari rekao Dejanu, da li to znači da ga mrziš? - pitao je Miki Đedovića.

- Da li si pretrpela nasilje? Kako možeš ovo da podržavaš? - pitao je Dejan.

- Svaki put koristiš moju situaciju i hoćeš da me podbodeš! Pu*i ku*ac Dejane Dragojeviću! - urlala je Irma Sejranić.

- Žrtva nasilja ovo ne bi smela da podrži! - nastavio je Dejan.

- Da li je ovo dobar čovek? Milane, opet ovo radi - vikala je Irma.

Nakon što je napustila emisiju Dalila je otišla u Pab i potpuno se slomila. Lepi Mića je dao sve od sebe da je uteši, ali ona je kukala na sav glas.

- Ja ne mogu ovo da podnesem, joj majko moja. Šta sam uradila, majko moja - kukala je Dalila.

- Smiri se - govorio je Mića.

- Majčice moja, ovo mi majka gleda, ovo je samouništenje, ne mogu više - vikala je Dalila.

- Šta sam uradila, šta sam sebi dopustila, šta mi je sve ovo trebalo - urlala je Dalila.

- Dobro je Dalila, dobro je, smiri se - govorio je pevač.

- Zovite mi oca, samo da ga čujem, da znam da je dobro, molim vas, uništila sam ga - nastavljala je Dalila.

- Majčice moja, zašto mi se ovo dešava? Mićo, ne mogu da trpim ovo - plakala je Dalila.

- Glavu gore, pogrešila si, bitno je da si se pokajala si se i gotovo, smiri se! Svi grešimo - govorio je Mića.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još