ZNAM GA U DUŠU, SVAŠTA SMO PROŠLI ZAJEDNO: Milica Gojković o ulozi u seriji "Besa" i odnosu sa kolegom Milanom Marićem

Glumica Milica Gojković koja je jedna od glavnih protagonistkinja serije "Besa", danas je na televiziji K1 govorila o drugoj sezoni ove popularne serije i kolegi Milanu Mariću koji joj je partner u ovom projektu.

- Žene su u drugoj sezoni prisutnije i drago mi je zbog toga, jer su već jako dugo ženski likovi nepravedno zapostavljeni. Baš kao i svi gledaoci, i ja sam željno iščekivala početak emitovanja druge sezone. Zadovoljna sam kako izgledaju prve dve epizode, mada mi nikada nije svejedno kada sebe gledam na ekranu - priznala je mlada glumica u emisiji "Kec na jedanaest".

- Gledam i vraćam film kako je bilo, jer na snimanju budeš i zadovoljan i nezdovoljan kako si odigrao. Stalno imaš borbu sa sobom, pitaš se da li je moglo bolje, da li je to nekom dovoljno, jer meni nikad nije dovoljno. Uvek može bolje - rekla je s osmehom Milica.

Kada je reč o kolegi Milanu Mariću koji joj je direktni partner u "Besi", Milica kaže da se njih dvoje jako dugo znaju.

- Kao jako mladi smo zajedno išli u pozorište "Dadov" i svašta smo zajedno prošli. Igrati sa njim za mene je prirodno i logično. Znam ga u dušu i super se osećam pored njega. Sjajan je u tome što radi i veoma je posvećen - kazala je Milica na K1.

O tome šta će se nadalje dešavati u nastavku serije Milica je kratko rekla:

- Biće me još, gledaćete me.

Šarmantnu glumicu gledaćemo od ovog vikenda i u seriji "Nečista krv".

- Od sutra će se prikazivati svakog vikenda i mnogo mi je drago što gledamo dobre i kvalitetne serije na različitim televizijama. Bolno je šta su sve žene morale da istrpe i kakva je bila ženska sudbina - kazala je Milica Gojković.

- Nela Mihailović i ja samo se tako dobro prepoznale da nismo mnogo ni pričale. Samo smo se pogledale i bilo mi je jasno kako bi sve trebalo da izgleda.

Milica je Bošku Jakovljeviću kazala da je ono što u njenoj karijeri sledi serija "Bunar", i da je uživala gledajući prvu sezonu serije "Crna svadba".

- Ona mi je u poslednje vreme bila najinteresantnija i 'katabaza' mi je postala omiljena reč, svuda je i stalno upotrebljavam - kazala je s osmehom glumica u emisiji "Kec na jedanaest".

- Trenutno nisam angažovana u pozorištu pa imam vremena za sebe, za život i ljude koje volim.

Autor: Nadlanu.com
Foto: K1/Promo

Pogledajte još