ISTINA JE, RAZVODIM SE: Jovana Jeremić stavila tačku na brak sa Vojislavom Miloševićem

Voditeljka televizije "Pink" Jovana Jeremić otkrila je da stavlja tačku na brak sa suprugom Vojislavom Miloševićem.

- Da, uskoro. Uskoro se razvodim i ovo je prvo moje priznanje - kazala je Jovana za "Pink".

- Gužva je na golu i neka pobedi onaj koji je najkvalitetniji. Neka to bude moja poruka, najvažnije da sam ja sa svojim suprugom u formalnom braku i bliskoj budućnosti kada se sve okonča, izaći ću u javnost. Nikada svog bivšeg supruga nisam prevarila javno i bila sa drugim. Iz tog braka izlazim časno, a ako se neko ne bori za mene, svaki takav će biti ostavljen. Kad ga ne volim, ja ga napuštam - poručila je voditeljka koja je ostala u dobrim odnosima sa bivšom svekrvom Zoricom Milošević.

- Ona i ja smo u odličnim odnosima, nema mesta spekulacijama da se nas dve ne slažemo - zaključila je voditeljka.

Podsetimo, 2017. godine Jovana je započela vezu sa političarem Vojislavom Miloševićem. Upoznali su se tako što ju je Vojislav pozvao na večeru sa namerom da se druži sa njegovom majkom koja redovno prati "Parove". Tada im se dogodila ljubav na prvi pogled i postali su nerazdvojni.

U julu iste godine Jovana i Vojislav su se verili. Veridbi je prisustvovalo 50 političarevih zvanica, dok voditeljka nikoga nije pozvala. Mesec dana kasnije je raskinula veridbu, a u medijima se pojavila vest da ju je verenik prevario.

Ubrzo su se pomirili i nastavili su da uživaju u ljubavi. Krajem 2017. godine Jovana je zatrudnela i na svet donela ćerku Leu. Dok su se 2018. godine venčali.

Izvor: Blic.rs
Foto: jeremicjovana/Instagram

Pogledajte još