NE MOŽE NI CIGARETU DA ZAPALI BEZ TVOG ODOBRENJA: Sandra Rešić izjavila da Milica i Mensur glume sreću, Ajdarpašić svim snagama branio svoju vezu! (VIDEO)

Milica Veselinović je u emisiji "Gledanje snimaka", nakon što je pušten klip njenih svađa sa Mensurom Ajdarpašićem, ispričala zadrugarima da su njih dvoje srećni i da ona uživa u odnosu.

- Ima svađa, ima i ljubavi. Gde je bajno i sjano, tu ljubavi nema. Što se nas dvoje tiče, postoje svađe i okej mi je to. Umerene svađe su okej. Da se gušimo, kako kažete, ne bih sedela pored njega, živela itd. Na početku klipa nismo imali odnos, nego smo se tuširali - rekla je Milica.

- Tad mu je dobacila: "Jesi iz sažaljenja sa mnom" - dobacila je Irma Sejranić.

- Milice, da li ti je glupo da ne možeš sama da popušiš cigaretu? - pitala je Ivana Šopić.

- To nije tako, koliko puta izađem sama na cigaretu, i te kako izlazim sama, ali ljudi vide ono što žele da vide. Ja sam i te kako srećna žena, stalno pričamo o nama i šta ćemo da radimo. Ne želim da nas upoređuju sa Dalilom i Carem, to mi je dno dna - istakla je Milica.

Milica i Mensur su počeli da besne, a Sandra Rešić im je zamerila što ništa ne sme da im se kaže, zbog čega je Ajdarpašić uzvratio.

- Tebe ću tek da zgazim. Vuk Mob te je pozdravio - poručio je Mensur.

- Pun mi je k*rac tih pretnji, hajde ustani. Ti si pun nepoverenja, ne možeš da smisliš da je ona sama, stisao si je, ne može da ide da p*ša od tebe. A ona ima toliku netrpeljivost prema tebi - uzvratila je Sandra.

- Meni je lepo u ovom odnosu, ne bih bila ovde da nije. Ja ne bih trpela ništa u životu - rekla je Milica.

Mensur je ustao kako bi prokomentarisao video klip i odgovorio na komentare zadrugara:

- Hvala vam na svim strastvenim komentarima. Ne znam šta ste želeli da postignete ovime, činjenica je da imamo svađe, da sam ja ljubomoran, sve je to činjenica. Ja nikada njoj nisam opsovao majku na način na koji je ova gospođica rekla. Mi ne možemo da pobegnemo od toga dešava se. Da je normalno da se to dešava konstantno, nije - rekao je Mensur, ali ga je Irma prekinula.

- Lažu Ivana, sve lažu - ubacila se Irma.

- Sve utiče negativno ili pozitivno na nas, ta dešavanja u kući. Srećan sam ja, srećna je i ona, da nije tako, mi ne bismo bili zajedno. Nemam ja nikakav problem da se posvađam sa njom i tu smo da kažemo jedno drugom šta imamo. Možete je vređati i pričati šta hoćete, ali ne možete ništa promeniti. Ja sam na ove situacije spreman - rekao je Mensur.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još