HOROSKOP PRELJUBNIKA: Zbog čega zaista varaju različiti pripadnici Zodijaka?

Zbog čega se neko odlučuje da prevari partnera zavisi od njegovog znaka, veruju astrolozi. Svaki od njih ima neke svoje sklonosti. Kakve karakteristike "krase" vaš horoskopski znak?

Zbog čega vara koji znak, pogledajte na "listi" znakova od najmanje nevernih, do onih najnevernijih!

Ovan

Ne važi za baš veran znak, veoma mu je važno da mu ne bude dosadno i da uvek ima dovoljno "akcije". Ovan može da bude žrtva sopstvenih nagona, ali će često poricati da je bilo šta pogrešno uradio. Ako ne oseća uzbuđenje u trenutnoj vezi, potražiće ga na drugom mestu.

Bik

Bik spada u ljubomorne znake, i postoji šansa da će sumnjati da ga partner vara, makar sve bilo u redu. Ali te sumnje mogu izazvati pogrešno uverenje da nešto nije u redu, zbog čega bi Bik mogao da prevari partnera.

Blizanci

Ljudi rođeni u ovom znaku shvataju šta je vernost, samo im je nekada teško da je primene. Blizanci stalno menjaju mišljenje, u jednom trenutku su zaljubljeni do ušiju, u drugom bi bežali iz veze, glavom bez obzira! Nije retkost da Blizanac vara, a da partner to shvati tek mesecima, ili godinama, kasnije.

Rak

Rakovi vole da pronađu srodnu dušu, i veoma ozbiljno shvataju veze. Dok osećaju da su partneru dragoceni, neće ni pomisliti da traže nekog novog.

Lav

Dok dobija pažnju koja mu je potrebna, a to je sva pažnja "na svetu", Lav će imati sve u vezi. Ako se oseti zanemarenim ili uvređenim, preispitaće svoju posvećenost vezi.

Devica

Ima veoma visok standard, zbog čega nekada teško nalazi partnere. Devica je veoma praktična, i retko će sebi dozvoliti mogućnost "užasa" sramote - da bude uhvaćena u prevari.

Vaga

Želi Vaga da bude verna, samo joj to ponekad ne polazi za rukom. Vagi je ponekad dosadno u srećnoj vezi, i radije će je uništiti "švrljanjem" nego da na njoj ozbiljno poradi.

Škorpija

Potrebno joj je mnogo da "spusti gard", ali kada ostvari jaku vezu, veoma je verna. Poverenje je Škorpiji vrlo važno, i ako je prekršeno, neće joj biti ispod časti da se na neki način osveti. Precizno - Škorpija je onoliko verna, koliko i njen partner.

Strelac

Ako se Strelčevi zaista posvete vezi, daće sve od sebe da budu verni. Veoma su iskreni i ne vole stege, zbog čega će možda i pre veze staviti do znanja partneru da imaju problem sa vernošću. Strelčevi su realni, znaju to o sebi i zaista će pokušati da partneru ne nanesu bol. Samo, ponekad im to ipak neće poći za rukom.

Jarac

Još jedan od veoma vernih znakova. Jarac planira unapred i ukoliko se posveti vezi, verovatno već planira i celu budućnost. Ako u vezi ima problema, Jarac će raditi na njima i probati da ih reši. Ali ako istinski nije srećan, možda će švrljati.

Vodolije

Ektsremno inteligentni, oni tragaju za partnerom koji će ih stimulisati i na ovaj način i s kojim mogu da uspostave pravu intelektualnu vezu. Ako primete da s vama ne mogu da se osete ispunjeno na ovaj način, moguće je da će potražiti nekoga s kim mogu.

Ribe

Ako nešto mrze, to je "obaveza" da se stvari rade na ustaljeni, tradicionalni način. Ribe žele eksperimente, novitete, nove ljude, uzbudljivu dinamiku svakodnevnog života. Vernost nekada shvataju kao nametnutu vrednost, i pošto žude za slobodom i novim iskustvima, opiru joj se, na štetu svoje veze.

Izvor: Glossy
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još