PA ŠTA I AKO MI SE DEČKO SVIĐA, SLOBODNA SAM: Dalila Dragojević zaključila da Dejan i Filip Car pokušavaju da je odvoje od Stefana Karića (VIDEO)

U današnjoj emsiji "Gledanje snimaka" pušten je prilog sukoba Maje Marinković i Filipa Cara, tokom kog su pomenuli i Dalilu Dragojević, a Car je ponavljao da se Dalili dopada Stefan Karić.

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč upravo Dalili.

- Koliko vidim, Karić im je meta kad se družim sa njim. Momak je zauzet, ne gledam ga tim očima, ali vidim to prebacivanje i sa jedne i sa druge strane. Hoće da se nametne priča, da bi Karić posumnjao u to, udaljio od mene zbog svoje veze i da se ne bismo družili. Samo njemu prave problem. Mi se samo družimo za stolom, zasmejavamo se, igramo rulet. Vidim da im je on meta i da prate naša druženja. Car priča da se njemu tu nešto potvrđuje? Šta njemu ima da se potvrđuje, ja sam slobodna, ne treba da ga zanima. Stefan mi daje kvalitetne savete vezano za mene kao ličnost, ne za moje veze, brak itd. To nisu ljubavni saveti. Oni hoće da nametnu da se Karić skloni od mene. To su gluposti čiste. Sinoć nakon što je Dejan imao ono izlaganje, progledala sam. Hvala Mići što me je odveo u pab. Hoću da kažem da sam primetila to kad je Karić skinuo majicu... Nekad mi se desi da ne znam šta pričam, ali kad se saberem, vidim da pravim greške. Ne želim da gubim ljude koji mi daju kvalitetne savete. Na prvom je mestu Matora, a Karića tu podrazumevam. Karić me nikad nije mazao g*vnima kao što Filip kaže, samo je komentarisao moju situaciju. Karić im je meta od početka, naročito Filipu. Slobodna sam, mogu da radim šta hoću - poručila je Dalila.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.