KOLAPS U BELOJ KUĆI: Dalila i Dejan Dragojević žestoko se sukobili tokom nominacija (VIDEO)

Sinoć je u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima održana emisija "Nominacije". Zadrugarii su birali između Dalile i Dejana Dragojevića koji su tokom prošle nedelje bili potrčci.

Voditelj Milan Milošević dao je reč Lepom Mići.

- Kao prvo, reći ću jednu stvar. Reći ću onako kako ja gledam. Što se tiče Dejana, od samog starta sam stao na njegovu stranu. Ali vidim ovde se mešaju babe i žabe. Ima nekih benignih stvari i onih koje nisu bitne. Odnos i njihov brak je važan a ne te gluposti ko je kome šta rekao. Ovo je sada slika i prilika Dalile, koja je emotivno unakažena, njoj više niko ne može da pomnogne. Što se tiče Dejana, on je ponižen, najstrašnije izvređan i mislim da je sa svojim ponašanjem u tom momentu izdržao na pravi način. To je za divljenje. Možda je bolje da se svađao a ne ovako da izgubi sebe i izgubi toliko kilograma, možda je trebao na neki način da spasi svoju psihu, ovako je sve ostavilo trajne posledice. Svaki dan mu govorim da se vrati majci, ocu i bratu, više neću da ga vraćam na sve ovo - izjavio je Lepi Mića.

- Da li je loše tebi bilo? - pitao je Dejan Dalilu.

- Evo, ovo mi je dao i rekao da sam ovo ja, ostatak limenke! Eto kakve stvari radi perfidno i u tišini, a posle ispadne da sam ja luda. Nema razloga da pored svih ljudi, ti radiš to, nemoj da se sladiš. Nikada neću pričati o tome kako se osećam, izvući ću se mnogo jača! Mnogo si jadan! Jesam pogrešila, ali nema potrebe tako da se ponašaš, od danas više nećeš dobiti od mene ništa, ni jednu jedinu reč! To davanje limenki, ili taj silos, to su stvari koje mene ubijaju. Nema potrebe da se tako ponašaš, da me dodatno ubijaš sa svojim doskočicama! Nikada neću kukati kao on i govoriti koliko se raspadam, neću tražiti sažaljenje od ovih ljudi, ali se većina ovde sladi. Nemoj da iko misli, da nisam svesna ko mi prilazi iskreno a ko zbog kadra, dovoljno sam pametna da znam ko mi šta radi iako sam u najgorem nervnom rastrojstvu. Jesam luda ali nisam glupa! Bila sam iskrena, jesam pogrešila, ali sam se iskreno zaljubila u njega i naravno da ne bih volela nikome to da se desi - govorila je Dalila.

- Tako! Zato ti plačeš, a ne zato što se kaješ! Ja znam da ona plače zbog Filipa a ne zbog mene, ali prva me je provocirala, videla je Matora - pravdao se Dejan.

- Ti sve radiš sve da bi me oni ponižavali, a onda pošalješ ljude da pitaju kako sam! Ti si đubre jedno! - vikala je Dalila.

- Ko je bre slao ljude? Pusti ti mene i gledaj sebe - odbrusio je Dragojević.

- Imam li ja pravo da se osećam tako? Imam li pravo da razmišljam o svojoj porodici? Imam li pravo da mislim o svojoj budućnosti? Imam li prava? Znam da mene moj otac nikada neće ostaviti - urlala je Dalila.

- Šta ti znaš o mom ocu? Šta ti pričaš alo? - vikala je Dalila iz petnih žila.

- Ko je to pričao, luda ženo? - pravdao se Sale Luks.

- Luda sam! Jesam! Šta vi pričati o mojoj porodici? Šta ti znaš? Vi ste svi iz zlatnih porodica došli? - vikala je Dalila.

Nakon pauze za reklame, Milan Milošević se vratio u Belu kuću, pa dao reč Lepom Mići kako bi nastavio izlaganje.

- Rekao sam da se sve ovo odrazilo na njega i mentalno i fizički i nadam se da će izaći zdrav potpuno i da će da se vrati porodici. Mislim da je Dejan pokazao neke stvari ovde koje su mene zadivile. Dalila mora da ćuti i da trpi sada sve što on radi, jer je od nje on preživeo najgore od nje. Naići će njegova ljubav života, samo treba da misli na sebe i da krene dalje. Što se tiče Dalile, ona je neko ko je ovde uradio lošu stvar. Ono što je uradila svom mužu, vrlo brzo joj se vratilo. Dobila je najveće poniženje, kao d*olja, kao krpa, nešto najgore što je moguće. Pravi muškarci završavaju stvari rečima, to je autoritet, a ne ovako. Što se tiče Dalile, emotivno je razvaljena kao kanta, ali šta je tražila to je dobila. Da se razumemo sve ima što jedna treba žena da ima, ali kada je u ovakvom stanju zadnji ću joj govoriti pridike. Ona mora da ćuti Dejanu, da od*ebe sve što može i jedino tako može da se ohladi i sačuva. Kada ona bude u ovakom stanju uvek ću biti uz nju. Dalilu šaljem u izolaciju, Dejana ostavljam - nastavio je Mića.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još