PEVAČ OTKRIO ISTINU: Oglasio se Sale Tropiko nakon nagađanja da je za njegov razvod kriva Marija Šerifović (FOTO)

Juče je u domaćim medijima kao bomba odjeknula vest da se nakon deset godina braka razvode Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković.

Pevačica koja je popularnost stekla tokom muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" i frontmen "Tropiko benda" potvrdili su da su u procesu razvoda, te da će ostati prijatelji i zajednički odgajati ćerkice Helenu i Đinu.

Nakon vesti o razvodu Jovane i Aleksandra u medijima se pojavila informacija da je do kraha braka muzičkog para došlo zbog druženja Pajićeve sa koleginicom Marijom Šerifović, što je Cvetković oštro demantovao.

- Dragi mediji, u ime fenomenalne dugogodišnje saradnje, zamolio bih vas da se ne bavite spekulacijama i uvlačenjem Marije Šerifović ili bilo kojih drugih osoba u naš odnos, jer nema mesta plasiranju dezinformacija i senzacionalističkom pristupu. Kako bismo ovo rešli kao zdravorazumni i civilizovani ljudi ovde ću staviti tačku na dalje komentarisanje apsolutno netačnih informacija. Hvala na razumevanju - napisao je pevač u objavi na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram.

Foto: greenoffice/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: greenoffice/Instagram

Pogledajte još