UOČI IZLASKA THE BEST OFF ALBUMA OMILJENA DIVA OBJAVILA NOVI SINGL "PAMTIM": Najintimnija pesma Nine Badrić otkriva njene najdublje emocije (VIDEO)

Kraj godine donosi jednu od najlepših pesama, baladu koja će zasigurno još godinama biti himna neuzvraćene ljubavi - predivan singl "Pamtim" - dive Nine Badrić.

Numera je nastala u saradnji sa Predragom Martinjakom, a Nina Badrić već tradicionalno potpisuje stihove za koje priznaje da su se već duže vreme "kuvali" u njoj.

- Pesma "Pamtim" je moja najintimnija numera do sada. Doslovno se napisala sama. Ja sam samo bila tu da uzmem papir i olovku jer "Pamtim" je sama pala iz duše. Emotivno sam je proživela jer je meni poznato o čemu govori. Sve što se taložilo u meni izašlo je sa njom napolje. Pokupila je iz mene sve emocije kao sunđer, a ja verujem da će i publika prepoznati tu emociju i pronaći svoju ličnu vezu sa njom - rekla je Nina.

Ovakoj ličnoj pesmi bila je potrebna i savršena muzika koja bi je pratila, a Nina je za ovaj zadatak pronašla najboljeg partnera - dugogodišnjeg saradnika Predraga Martinjaka koji sa njom potpisuje muziku.

- Hvala Predragu Martinjaku koji me savršeno prati već godinama u stvaranju muzike i koji ima veliko poverenje u sve što zajedno radimo - rekla je Nina.

Spot za pesmu režirao je Dario Radusin, a pesma će svoje mesto pronaći i na novom albumu Nine Badrić koji izlazi 10. decembra. Radi se o The best off CD-u - "Dani i godine" koji obuhvata Ninine najveće hitove od 2014. godine do danas.

Album će u prodavnicama biti na raspolaganju od 13. decembra, a na streaming servisima dostupan je već 10. decembra.

A osim promocije nove pesme i albuma, Ninu čekaju i brojni nastupi u decembru.

Pesma "Pamtim" dostupna je na svim streaming servisima.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Marko Grubišić/Promo

Pogledajte još