PARTNERKA ANE BRNABIĆ NA NASLOVNICI STRANOG MAGAZINA: Milica Đurđić progovorila o životu sa srpskom premijerkom i sinu Igoru

Na naslovnoj strani decembarskog broja modnog magazina "L'Officiel", izdanje za arapsko tržište, našla se Milica Đurđić, partnerka premijerke Srbije Ane Brnabić.

Milica je u intervjuu pomenutom magazinu otkrila kako gleda na modu.

- Volim modu, ali nisam njen rob. Ne pratim trendove. Oblačim ono što volim i u čemu se dobro osećam - rekla je partnerka premijerke.

Na pitanje u kojim poznatim damama pronalazi inspiraciju Milica je navela:

- Mnogo je značajnih žena u srpskoj istoriji, koje su se posebno isticale u teškim vremenima. Na primer Ksenija Atanasijević, prva žena koja je doktorirala na Beogradskom univerzitetu, potom velika slikarka Milena Pavlović-Barili, pa hrabra Biljana Srbljanović...

Milicu su pitali i u čemu najviše uživa.

- Postoje dva mesta u Beogradu koja obožavam - Hipodrom i Filharmonija. Oba su autentična i jedinstvena. Beogradski hipodrom je najstariji sportski objekat, mesto puno istorije i emocija, nešto u čemu uživaju cele porodice. Takva je i Filharmonija, koju moj sin takođe mnogo voli. On obožava muziku i često zajedno tamo pratimo koncerte - otkrila je.

Izvor: Nova.rs
Foto: Goran Zlatković

Pogledajte još