DO POSLEDNJEG TRENUTKA JE PEVAO I ŠALIO SE, NISAM NI POMISLILA DA MOŽE DA UMRE: Marija Ramadanovski iskreno o ocu Džeju na godišnjicu njegove smrti

Marija Ramadanovski, ćerka muzičke legende Džeja, pričala je ekskluzivno o svom ocu za "Prvi red" na K1 televiziji.

- Džej je bio najbolji tata na svetu, uvek nasmejan i razdragan, tu za sve i stalno mi je govorio da budem dobar čovek - ispričala je Marija Ramadanovski za K1 televiziju.

- Kao da mi je vreme zastalo od kad njega nema, ali moram da se borim dalje kroz život, želim da snimim pesmu zbog tate.

Marija je otkrila za "Prvi red" da joj Džej nikada nije dozvoljao da bude tužna i da je do poslednjeg trenutka bio veseo.

- Sve bi činio da ne budem tužna, do poslednjeg trenutka je pevao i mnogo se šalio, nismo ni pomislili da tata može da umre. Trudim se da budem srećna zbog njega, svaki put kada se rasplačem pomislim da je on tu kraj mene i bude mi odmah lakše.

Džejeva ćerka je ponosno istakla da joj je on bio najveći oslonac u životu i dodala:

- On je držao celu porodicu, kad je on otišao izgubili smo najveći oslonac i zaista nam je mnogo teško bez njega, bio je glavni u svemu.

Ona je otkrila koja Džejeva pesma je najviše asocira na njega.

- "Teško je živeti", nju sam jednom i uživo pevala sa njim, sa tom pesmom sam želela da mu dam do znanja da hoću da budem pevačica. On je uvek bio ponosan na moju šminkersku srednju školu i što sam šminkala glumce i pevače, ali kad je video da sam kroz njega zavolela pevanje, dao mi je blagoslov. Takođe me na tatu podseti "Sunce ljubavi" i "Živote ženo bez morala" - ispričala je za K1.

Iskrenost, vedar duh i talenat za pevanje joj mnogi kažu da je nasledila od Džeja.

- Volela bih da imam što više tatinih osobina jer je on bio poseban čovek - priznala je Marija za "Prvi red".

- Ponosna sam na to, prva asocijacija na Dorćol je upravo on, jedna žena koja me ni ne poznaje mi je prišla na Dorćolu jer sam joj delovala tužno i upitala da li sam dobro, rekla sam joj da mi je tata preminuo, ona me je pogledala i rekla - "Ti mora da si Džejeva ćerka".

Marija se osvrnula i na predstojeći film o Džeju.

- Ideja za taj film postoji otkako je tata preminuo, ali mi kao porodica nemamo veze sa tim filmom. Mislim da scenariju fale istiniti događaji koji pričaju o tatinom životu. Ne znam da li bih prihvatila da učestvujem u tom filmu da su me zvali, jer sve što se njemu dešavalo dok ja nisam rođena ne mogu da znam kako se tačno desilo - zaključila je Marija Ramadanovski.

Autor: Nadlanu.com
Foto: marija_ramadanovski/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.