UPLATIO SI MI 30.000 DINARA I OSTAVIO KAO KLOŠARKU: Maja Marinković žestoko zamerila Marku Janjuševiću Janjušu što ju je napustio nakon saznanja da je u drugom stanju (VIDEO)

Tokom dana u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima zadrugari su među sobom birali najlicemerniju osobu. Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš žestoko su se sukobili tokom glasanja.

- Irma, nisi licemerna, ti si najomraženija. Nemaš nijednu dobru osobinu. Ono što je Dalila, ti si omraženija od nje. Gruja, stigne mu slika, a on kaže da nema nikakva osećanja. Posle sat vremena kaže da ga je prošlo. Mina isto, budaletina. Ova Maja se bar borila, ti si mutava kao pokisla kokoška. Neću da pričam o ovoj (Maja) koja je tragedija svih tragedija. Filip Car je najveći licemer po mom mišljenju. Puštam i neću da se mešam. Na drugom mestu je Maja, prema meni, baš iz razloga što je čovek rekao kako se ponašala dok smo ona i ja bili zajedno - govorio je Janjuš.

- Ti nemaš pravo glasa nakon svega što si mi uradio. Ja vidim tvoju dobru nameru kad su naše svađe u pitanju, ali uradio si mi gore stvari. Kad si mi uplatio 30.000 dinara i ostavio me kao klošarku, ispao si najveći licemer - ubacila se Maja.

- Kako ne, neka bude, ne zanima me. Na trećem mestu je Dalila, ajde što je uradila šta je uradila, ali da posle svega neko drugi bude kriv i da ima opravdanje da i dalje pljuje njega, nikad mi neće biti jasno. Baš juče jedna situacija i govori mu šta on njoj radi, to nisam video u životu - nastavio je košarkaš.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.