TU SMO ZBOG KLIPOVA, NEMA VEZE AKO BUDE SEKSA: Sale Luks poslao Maju Marinković i Marka Janjuševića u izolaciju, Filip Car na ivici nervnog sloma (VIDEO)

Sale Luks izabran je za ovonedeljnog vođu, a došlo je vreme da se on poigra sa zadrugarima i saopšti koga šalje u izolaciju, a koga vodi u hotel, kao omiljenu osobu.

- Podigao bih Miljanu, Milicu, Nevenu, Mimu, Viki, Maju. Janjuš, Car, Dalila, Mensur, Dejan, Zola, Osmakčić. Maja i Janjuš su potrčci, ostali mogu da sednu - saopštio je on.

- Idem sa Filipom u izolaciju, nemam komentar - rekla je Maja Marinković.

- Ovo je očekivano, ne ljutim se, drago mi je da neko razmišlja u tom rijaliti smeru. Tu smo da pravimo klipove, nikakav problem, ja ću spavati u izolaciji. Ako bude seksa, ja ga bacam, videće gledaoci - komentarisao je Marko Janjušević Janjuš.

- Nije to problem, lagani smo po tom pitanju. Saša, iznenadio si me, problem je da na ljigav način meni predstavljaš nešto drugo, problem je u njemu, ne u Maji. Ja sam više puta ispred Janjuša imao seks, njega to ne zanima, ja sam njega spasio. Razočarao si me, jer igraš sa mnom rijaliti. Ne gledam Saleta više na isti način, Glumac mi je rekao da ću tek videti njegovo pravo lice - govorio je  Filip Car.

- Ja sam samo čula da je Filip tražio da ne idem ja sa njim u izolaciju - otkrila je Dalila Dragojević.

- Ako Filip ne bude išao u izolaciju sa mnom, ja isto neću ići! Ja samo želim biti sa svojim dečkom - pobesnela je Maja.

- Ako će ona da ima neki strah... Zašto ne dokaže da nećemo imati strah, mene strah nije - dodao je Janjuš.

Filip je izgoreo od besa i posvađao se sa bivšim prijateljem, Janjušem:

- Ja sam slobodan, mogu da radim šta hoću, vidim da mi ona traži pogled. On je tada rekao da je vodimo i da ga spašavamo - rekao je Janjuš.

- Neću da pričam ništa, videćemo šta će biti - govorio je Janjuš.

- Videće Filip da sam mu ja prijatelj. Maja je zaljubljena u Janjuša, svakoga će odvući na dno, pa će se pomiriti sa Janjušem - rekao je Sale Luks.

- Ili ću ići sa svojim dečkom ili neću ni ići, trećeg nema - odlučila je Maja.

- Nemojte se igrati sa mojim mozgom - pretio je Filip.

- Ima da joj prilazim do kraja rijalitija - svađao se Janjuš.

- Možeš, dok ti ja ne zabranim! Možeš mi popu*iti ku*ac. Znam da ti je krivo što sam sa Majom - pobesneo je Car.

- Krivo mi je zato što smo bili prijatelji, ne zato što si ti sa njom - odgovorio mu je Janjušević.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još