U OVIM GODINAMA MI SAMO TO I TREBA: Nela Mihailović iskreno o komplimentima koje dobija na račun izgleda

Poznata glumica Nela Mihailović otkrila je danas kakve je to komentare od svojih bliskih prijatelja i kolega dobila nakon premijere predstave "Sportsko srce" u "Zvezdara teatru".

- Mnogo mi je zanimljivo i drago što sam najviše komentara za ovu predstavu, u ovim godinama, dobila na račun izgleda. Svima je prva reakcija bila: 'Kako izgledaš!' I stavrno je tako, mnogo sam dobro obučena. Tako da mi samo to i treba, jer da su mi rekli: 'Divna si glumica', zabrinula bih se. Ako to dosad nisam dokazala, neću ni sada naučiti. Tako da sam dobila vrhunske komplimente na premijeri - kazala je Nela s osmehom u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1.

Nela je kazala da se tokom pripreme ove predstave zapravo divno odmorila, jer je uživala, a reč je o komadu koji u fokusu ima emotivnu priču o ljubavi oca i ćerke.

Ovih dana Nela je u centru pažnje i zbog serije "Nečista krv".

- Ima me svuda, čak me ima i previše čini mi se. Film 'Nebesa', film i serija 'Nečista krv', pa predstava 'Sportsko srce... Ali, zanimljivo je to da sam prva dva projekta snimala pre godinu i dve dana ali evo sve je izašlo u isto vreme - kazala je Nela.

- Oduševljena sam i filmom i serijom 'Nečista krv', produkcija je vrhunska, kasting se dugo pravio i bio je to zaista dug proces, te ni rezultat nije izostao. Ne postoji uloga koja nije odlična. Bora Stanković je uzbudljiv pisac, a izvrsne su i fotografija i kostim koji su tako uzbudljivi. Oni su pečat ovog dela i magija.

Ponosna je Nela na scenu sa Milicom Gojković koju smo gledali u nedelju veče.

- Milica je već sada velika glumica, i rekla sam samo da mi ta scena uđe u film i seriju i ja sam srećna - rekla je Nela na K1 i kazala da se mnogo raduje 13. decembru jer je to dan kada slavi 25 godina otkako je upoznala svog supruga.

- Tog dana sam se upoznala s mojim Vladimirom, to je bio naš prvi susret. Svašta sam zakazala bila za taj dan i onda sam sve pootkazivala da bismo proslavili godišnjicu.

Autor: Nadlanu.com
Foto: NOVA S - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još