JA RADIM ŠTA HOĆU, ONA TAKOĐE: Mile Kitić priznao da sa Martom Savić ima "otvoren brak"

Uprkos navodima o brojnim svađama, pa i razvodu, poznati par Marta Savić i Mile Kitić nemaju nikakvih problema. Pevač je objasnio prirodu svog "otvorenog braka", progovorio je o ćerki Eleni, te njenom emotivnom statusu.

- Nije žena tu. Glavni sam u kući! Imam jednog glavnog, čivavu, unakazi me ovih dana... Šalim se... Ni ćerka mi nije kod kuće. One se sunčaju u Dominikani, ja sam sam sa svojim rafom. Mogu reći da nije loše. Kad su one tu, neka mi je obaveza. Treba ovo, ono, jednoj, drugoj, one meni, normalno, kad se spremam, negde krećem, ali baš se odmaram. Njima je tamo dobro, svaki dan se čujemo. Sunčaju se, kupaju... Meni jeste dobro, ali neće to dugo potrajati - počeo je priču Mile, pa nastavio o tome čime ga je Marta osvojila, a čime zadržala kao nekada izuzetno mirna i povučena žena.

- Otela se! Stvarno, ona je mene tim svojim ponašanjem osvojila. Mirna, tiha, a ja kažem pobogu, ovakvu ženu treba oženiti. Da ti ne zvoca. Sve je u redu. To je jedan od najvećih razloga, pored fizičkog izgleda i nekih drugih stvari, to je jedan od faktora koji me je privukao - ističe, pa i na brojne natpise o "otvorenom braku" odgovara kako mu to ne bi palo posebno teško.

- Mnogo se pisalo o razvodu, svađama, ali od toga nema ništa. Stvarno nemamo tih problema. Pošteno je radila taj posao, razumem je i ja sam se u nekim godinama malo i zezao po nastupima, ali ona tačno zna dokle ja idem. Razume me, pomaže mi u karijeri. Možda ja već imam puno godina i, ne bih se predao skroz, ali malo bih usporio... Bilo mi je teško ako treba da idem u neku emisiju... A ona mi je stvarno vetar u leđa.

- Ako je potreba njoj ili meni, što da ne? Okej. Samo nemoj preda mnom - rekao je Mile, ali nije se tu zaustavljao.

- Ne znam da li je bilo... Ne pita ona mene, pa zato ni ja nju! Ja radim šta hoću, ona radi šta hoće - naglašava Kitić.

Sa druge strane, ćerki i ženi prestao je da kupuje poklone, a za to ima i dobar razlog. Takođe, kaže da mu to i nije obaveza bilo da je nešto zabrljao ili tek otputovao negde.

- Nije. Stvarno. U poslednje vreme ni Eleni ne kupujem poklone, jer pogrešim. Nešto kupim i ne sviđa im se. Ali, o, pare... - rekao je i potvrdio da bi u ćerkinu karijeru svakako ulagao.

- Hoću, koliko god da sam u mogućnosti, zašto ne. Ja nemam drugih investicija u životu. Nikakav problem. U poslednjih godinu dana je počela malo da radi, bira sebi tezge, ide gde joj je fino. U Cirih, odradi, ostane tri, četiri dana, potroši više nego što zaradi, ali nema veze. Normalno da ulažem u njene pesme, spotove. Šta znači ulažem? Plaćam. Hvala Bogu, još dobro radim.

U njen emotivni život se ne meša. Upitan o Franu Pujasu, s kojim je često povezuju, kaže da mu je samo jedno važno.

- Fran nije meni zet. Ako bude i ako je to njen izbor, nikakav problem. Nismo se upoznali, video sam ga samo na televiziji. A što je istetoviran? Pa, to je njegovo vreme, njegov izraz, nemam ja pravo da govorim ni dobro ni loše za njega. Njegov izbor, a ako se on njoj sviđa, to je njen izbor. Šta ja tu mogu. Možda se moja žena nekome nije sviđala... Jedino mi je da nije neki problematičan tip, da je ne maltretira - završava pevač.

Izvor: 24sedam.rs
Foto: milekitic/Instagram

Pogledajte još