ŽELEO BIH DA MI MAJA RAĐA DECU: Filip Car brutalno ponizio Dalilu, Dragojevićka u suzama priznala da ga je volela više nego ikog (VIDEO)

Ognjen Amidžić ove večeri u emisiji "Amidži šou" ugostio je učesnike rijalitija "Zadruga 5" o kojima bruji javnost, a u pitanju je bivši rijaliti par - Filip Car i Dalila Dragojević.

Tokom gostovanja, Dalilla i Car morali su da biraju između masnih i vrućih pitanja, a nimalo im nije bilo lako da odgovore na ista.

- Navedi ime muškarca u kog si bila najzaljubljenija ikad? - glasilo je prvo pitanje za Dalilu.

- Filip, ikada, da - odgovorila je ona kao iz topa.

- Da li bi pre imao dete sa Dalilom ili Majom? - bilo je prvo pitanje za Filipa Cara.

- Maja, definitivno. Neki dan sam i pirčao sa Majom na tu temu. Ja živim za taj dan (venčanje), za taj osećaj, za taj filing - odogovorio je Filip, a Dalili nije bilo nimalo svejedno.

- Ko ti je najprivlačniji zadrugar? - glasilo je drugo pitanje za Dalilu, na šta je ona odgovorila:

- Ne postoji, imam nekoliko drugara sa kojima provodim vreme, ali ne gledam na njih fizički, posle ovog ništa više.

- Ko je bolji u krevetu - Maja ili Dalila? - glasilo je narendo pitanje za Cara, na šta je njemu bilo neprijatno da odogovori.

- Ne bih da odogovorim, bilo bi ružno - rekao je Filip.

Voditelj Ognjen Amidžić najavio je nekoliko priloga u emisiji "Amidži šou", a prvi je nosio naziv "Ljubav Dalile i Cara".

- Uh, je l baš moramo da gledamo? - pitala je Dalila.

Dalila je pokušala da se suzdrži, ali je već posle 10 sekundi klipa krenula da plače. Car se ponašao kao da na njega ne utiče ovaj prilog, ali se moglo videti da mu je neprijatno. Uzvrpoljio se, a Dragojevićka nije mogla da prestane da plače, pa je u jednom trenutku ustala i otišla da obriše svoje suze.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još