BOLJE DA NISAM JE*AO UDATU ŽENU: Dalila Dragojević razbila staklo i posekla ruku zbog Filipa Cara, on joj uputio jezive pretnje (VIDEO)

Nakon što su se Filip Car i Dalila Dragojević vratili sa gostovanja u emisiji "Ami G show" došlo je do haosa. Dalila nije mogla da podnese reči koje je Filip izgovorio, pa je plakala i počela da lupa po imanju. Međutim, kasnije je došlo i do jezivih pretnji zbog kojih će verovatno uslediti kazna ili čak diskvalifikacija.

Kada se Filip obratio Dalili ona je počela da besni i da urla da ne može da podnese sva vređanja i ono kroz šta prolazi.

- Klošar si bio i klošar ćeš ostati zauvek - urlala je Dalila, a onda je Filip objasnio šta je to rekao tokom snimanja zbog čega je Dalila odlepila.

- Ne, rekao sam da nisam trebao da j*bem oženjenu ženu - rekao je a onda dodao:

- Šutali su nas i gurali u to, a trebalo je da nas spreče - rekao je a onda se okrenuo i otišao sa Majom Marinković pod ruku.

To je Dalilu još više razbesnelo pa je počela da lomi prozor na imanju, prilikom čega se i posekla.

Kasnije je došlo do još većih sukoba, raznih priznanja ali i pretnji.

Kada su ušli u kuću Dalila je ponovo nastavila da urla na njega i govorila da neće da čuje da joj više pominje ime.

- Dabogda mi umrla sestra ako sam lagao. Odbio sam igricu, ona je prihavati i dobije šest hiljada. Ja pitam Dimitrija da li imam pravo na to, on kaže "ne" - pričao je Car.

- Ne možeš da se pomiriš što nemaš kontakt sa mnom - rekla je Dalila.

Car je zatim doživeo pomračenje uma i počeo da urla.

- K*rvo smrdljiva, oni mene ne znaju, to je problem. Pobio bi ih vani ko zečeve, majke im j*bem. Svet sam izmislio zbog njih, k*rvo, j*bem li joj majku. Ulazimo na kapiju kaže mi nemoj nešto da pričaš, ja okrenem glavu, mislim na svoje, ni obratio joj se nisam, j*bem li joj familiju da joj j*bem. Nemoj da ih ja pokoljem, da im odavde kažem da ih zakolju ko svinje, da im odavde klanje naručim, da ih kolju kao zečeve. Odavde ću im naručiti da ih zakolju kao svinje. Pobiću ih - pretio je Car, što je strogo zabranjeno po pravilima pa postoji mogućnost da će zbog ovoga biti kažnjen ili čak diskvalifikovan.

Izvor: Mondo.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još