OPET BIH ISTO URADILA, ŽAO MI JE ŽELJKA, MOJIH RODITELJA I MENE: Miljana Kulić oglasila se nakon diskvalifikacije iz "Zadruge"

Miljana Kulić dala je svoj prvi intervju nakon diskvalifikacije iz Zadruge. Rijaliti zvezda ispričala je za "Informer" zbog čega je štiklom udarila svog bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu u glavu i kako se sada, posle svega oseća.

- Osećam se odvratno, jadno, srozano... - počela je svoju ispovest Miljana i rekla da nije očekivala da će je Zola prevariti.

- Shvatila sam za koga sam se borila. Neću sebi oprostiti što sam polivala majku zbog njega, što sam uzimala honorare ranije, što sam uzimala novac od kamataša da vratim njegove dugove, otplatila mu ceo kredit, lagao me da ima dugove i da je otet, da je zatvoren u podrumu, pozajmila sam i dala 8.000 evra da za "otkup". Navukao me na kocku, uzeo mi sav novac koji sam imala, i onaj koji mi je mama poslala... Sama sam kriva, jer svoju inteligenciju i pamet upućujem u pogrešnom pravcu. Mislila sam da će se normalno ponašati kada se reši dugova... Shvatila sam da me nikada nije voleo, emotivno me uništio. Ne mogu ime da mu izgovorim, smučio mi se...

Miljana kaže da je u veoma teškom psihičkom stanju, ali naglašava da se ne kaje što je ovo uradila.

- Sve sam znala. Srce sam slušala i srce mi je govorilo da me ne voli, a mozak mi je govorio prave stvari... U nedelju smo imali odnos, a u utorak me je prevario. Sada nisam trudna, imam ciklus, hvala Bogu. Tek sad sam shvatila šta sam uradila sa Zolom. Tri puta sam abortirala. Ja nemam nikakav dug. Ne plašim se krivičnog gonjenja zbog onoga što sam uradila u "Zadruzi". Videćemo šta će biti, nemam problem sa tim. Trpela sam nasilje. Jednom me je Zola udarao, šutirao, i to pesnicama u glavu, to moji roditelji ne znaju. Užas. Šutnuo me je dole. Išla sam u policiju. Kad se drogira onda je nasilan. Uzimala sam i ja kokain, i Janjuš i Maja. Ja sam samo malo. Ne mogu da prežalim što sam to uradila. Zola će uvek voleti alkohol i nedozvoljene supstance. Pitam se da li će iko normalan da mi priđe posle svega. Nisam normalna, psihijatrijski slučaj za posmatranje, bila sam privedena zbog njega. Jednostavno čovek me ne voli, iskoristio me je. Nije mi žao što sam ga udarila, opet bih, žao mi je Željka, mojih roditelja i mene. U šoku sam i nervnom rastrojstvu, bio je to trenutak nemoći i slabosti.

Ona se izvinila čelnim ljudima "Pinka" što je napravila ovakav skandal i nada se da će ipak imati priliku da se vrati u rijaliti.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još