SVEKRVA JE OD KREATORKE MLAĐA DVE GODINE: Verica Rakočević otkrila kako su roditelji njenog supruga reagovali na njihovu vezu

Jedna od naših najpoznatijih modnih kreatorki Verica Rakočević (73) uživa u harmoničnom braku sa 35 godina mlađim Veljkom Kuzmančevićem.

Verica je sada po prvi put otkrila ono što je javnost oduvek zanimalo, a to je kako su Veljkovi roditelji reagovali kada su saznali za njihovu ljubavnu vezu kao i za razliku u godinama između njih.

- Zaista sam imala sreću, kada su Veljkovi roditelji u pitanju. Njegov pokojni otac Lazar je bio divan čovek. Veljkov tata je bio slikar, majka Dušanka mu je ekonomista, radila je u SUP- u, sada je u penziji. Mlađi su od mene - otac četiri, mama dve godine. Veljko je baš ovakav zbog svojih roditelja. Nije uobičajeno da se sin jedinac oženi sa 35 godina starijom, a da njegovi roditelji ne kažu "ne" ili "nećeš". Znali su da ne mogu da mu zabrane.

- Njegova majka je bila svesna da ćemo biti u novinama, a njegov otac me je gledao kao svoje dete. Kada smo boravili u Vrdniku, kada bi ga neko pozvao Lazara on bi rekao "ne mogu sad, tu su mi deca", misleći na mene i Veljka. Ja sam ga zvala Laki, bio je fantastičan. Veljku je rekao da bude srećan sa ženom koju voli i da ne treba na silu da se ženi da bi imao dece - objasnila je Verica Rakočević u emisiji "Dok anđeli spavaju".

Istakla je da i u njenom braku ponekad ima malih nesuglasica, ali da ti sukobi nisu nerešivi i da svaki problem brzo reše bez burnih reakcija i uvredljivih reči.

- Oboje smo svesni razlike u godinama, ta razlika zna i da zasmeta, ali niko nikoga ne sputava. Veljko zna da će u meni uvek imati najboljeg prijatelja, a ja znam da me nikada neće povrediti. Nikada me ne bi obrukao. Imamo i krupne i sitne svađe i razmirice. On je "regulator" našeg odnosa, ja sam ta koja svađe teže podnosi. Kada se isvađamo, on mi kaže "dođi da ti sviram violinu". Ima milion stvari koje meni smetaju kod njega, ali suština je da u svim tim sukobima, ja ne mogu da zamislim sebe pored nekog drugog. Insistiram na verbalnom iskazivanju ljubavi, ali Veljko nije takav. Njegova suština je drugačija, drugačije se manifestuje. Prosto, kažem mu da ne mogu da ga "dešifrujem", toliko je emotivan, ali se ponaša kao divljak iz šume kada se posvađamo - dodala je kreatorka.

Ipak, da nije sve kako izgleda, svedoče i kreatorkine reči da se predstavlja drugačije u javnom životu.

- Imam dva lica, jedno za javnost, jedno privatno. Verica u javnosti je ratnik, dok druga plače, jer je različite stvari pogađaju - rekla je Verica Rakočević u pomenutoj emisiji.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Color Press Group/Arhiva

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.