NIJE MOJA MAMA RODILA GLAVU DA JE JEDNA ŠTIKLA UNIŠTI: Lazar Čolić otkrio kako se oseća nakon incidenta sa Miljanom i da li će je tužiti zbog nasilja (VIDEO)

Miljana Kulić juče je diskvalifikovana iz rijaliti programa "Zadruga" jer je povredila Lazara Čolića Zolu dok je spavao. Njemu ne bila krvava glava nakon udarca štiklom, a odmah nakon incidenta mu je ukazana lekarska pomoć. Zola je tokom emisije "Pitanja gledalaca" prvi put progovorio o Miljaninoj diskvalifikaciji.

- Zola, kako si? - glasilo je pitanje koje je postavio Milan Milošević.

- Evo dobro sam, drago mi je na kraju krajeva što nisam ostao bez oka. U svakom zlu ima nečeg dobrog. Nije moja mama rodila glavu da je jedna štikla uništi, ali mislim da ja ovo nisam zaslužio. Najgore mi je bilo što sam bio u snu, bukvalno sam spavao. Dobro sam, biću još bolje. Videli ste sve - rekao je Zola.

- Koju emociju u sebi držiš vezano za Miljanu? - pitao je Milan.

- Žao mi je, svestan sam da je devojka totalno otišla i da neće izaći na pravi put i mislim da se neće izvući iz ovoga. Ja je neću goniti, nek joj sudi onaj koji treba da sudi - rekao je Zola.

Stefan Karić prvi je dobio reč kako bi prokomentarisao nakon što su se stvari pomalo slegle, kada je reč o ovom šokantnom sukobu i nasrtaju, sada već bivše učesnice Miljane Kulić na svog bivšeg dečka Zolu.

- Dosta nas nije moglo da spava, jer jednostavno ne znamo šta može da joj padne na pamet, nije dobro i nije za ovo ovde sada. Caru je bajala i bacala mu, ne znam šta mu je bacala - rekao je Karić.

Nevena Savić sledeća je dobila reč kako bi prokomentarisala:

- Mislim da ga više boli duša zbog toga što se izdešavalo, vidim da je u šoku. Ceo dan danas sam izgubljena. Ja se osećam krivom, jer da sam se sklonila od njega, možda ne bi ni došlo do ovoga - rekla je Nevena, pa je potom zaplakala.

- Ona je rekla da je meni i Osmakčiću zahvalna što nije sa Zolom. Sve vreme sam čkiljio da ne dođe u nekom tripu - rekao je Bane Čolak.

- Nema potrebe da se neko oseća krivim, ja sam kriv za sve što mi se desilo, ali sam mogao i otprilike da očekujem nešto ovako, s obzirom na moje postupke - rekao je Zola.

- Ovo ti je za nauk da više nikada u ljubavi ne sklapaš ugovore zbog novca - rekao je Mića.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.