S MILJANOM SMO ZAVRŠILI, ZAVILA NAS JE U CRNO: Marija i Siniša Kulić teško podnose ćerkinu diskvalifikaciju iz "Zadruge"

Marija Kulić izuzetno je teško podnela novu diskvalifikaciju svoje ćerke Miljane iz "Zadruge" zbog fizičkog napada na njenog bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu.

Kako "Kurir" piše, njoj je pozlilo nakon što je čula kakav je skandal Miljana napravila. Iako se u medijima pisalo da će se Kulićeva iz Šimanovaca uputiti ka porodičnoj kući u Nišu, ona je ostala u Beogradu jer se plaši reakcije svojih roditelja na njen najnoviji postupak.

Marija i Siniša Kulić, koji su teško bolesni i zabranjen im je svaki vid stresa i nerviranja, od prekjuče pre podne ne mogu da dođu sebi. Iz kuće ne izlaze i kako navodi izvor, preko ove sramote svojoj ćerki neće preći. Posebno su pod stresom jer će Miljani biti oduzeta i kuća zbog diskvalifikacije, što je i sama potpisala pre nego što je ušla u rijaliti.

Novinari su pozvali Mariju za komentar jutro posle incidenta u kom je Miljana mučki prebila Zolu štiklom po glavi dok je spavao.

- Očajni smo, meni je pozlilo, a ne smemo da se nerviramo. Ne znam gde je Miljana, kući nije došla. S njom smo završili, u crno nas je zavila. Nemam komentar, ne mogu da pričam više, prijatno - ispijenim glasom rekla je Marija.

Izvor: Kurir.rs
Foto: marijakulic_mtaz/Instagram

Pogledajte još