Pokloni, diskusije i inspirativne priče: U Skoplju uspešno održana regionalna konferencija za žene "Profemina 2021"!

U organizaciji izdavača najuticajnijeg časopisa "Ubavina i zdravje" (makedonsko izdanje "Lepote i zdravlja") - "Color Media Plus" - juče, 8. decembra, u hotelu Double Tree by Hilton Skopje održana je poznata regionalna konferencija "Profemina 2021".

Brojni verni čitaoci časopisa sa nestrpljenjem su čekali da peta konferencija stigne u makedonsku prestonicu, jer poučeni iz prethodna četiri puta njenog održavanja u Skoplju, znaju da je "Profemina" konferencija za žene, koja nastoji da donese novitete iz zdravlja, lepote, nege, mode, stila života...

Tako je bilo i sa petim izdanjem "Profemine", kome je prisustvovao veliki broj dama koje su u potpunosti ispoštovale propisane mere zaštite javnog zdravlja - na ulazu u hotel pokazale su da poseduju potvrdu o vakcinaciji.

Na konferenciji su učestvovali vrhunski stručnjaci, poznate dame – panelistkinje.

Tokom celodnevnog programa, publiku je predvodila Jovana Stojmenović, glavna i odgovorna urednica "Ubavine i zdravja" i voditeljka Jutarnjeg programa na Sitel TV-u, a među moderatorima panela bile su: TV voditeljke Milena Antovska Stankovska, Biljana Debarlieva, Ana Zafirova, Marjana Stanojkovska i Vedrana Đorđević.

Organizator i njegovi prijatelji još jednom su se pobrinuli da nagrade goste – prisutnima je podeljen niz vrednih poklona nakon svake od šest panel diskusija i tri studije slučaja, kao i na štandovima u "zoni doživljaja" gde su svi mogli da se informišu o novitetima, da testiraju proizvode i da dobiju "paketić" proizvoda.

U pauzama su se učesnici i gosti "Profemine" osvežili ukusnom kafom Franck-a, coffee-partnera konferencije i sokovima JaffaChampion – refresh-partnera.

"Profemini" prijatelji bili su: Essence, Biogaia, Revalid, Krka, LaRoche – Posai, Vichy, Teoxan, Zan Mitrev Clinic, A1, HalkBank, Violeta, Zepter, Figurela i drugi verni prijatelji najuticajnijeg ženskog časopisa "Ubavina i zdravje".

Organizator "Color Media Plus" promovisao je svoj najnoviji projekat - U&Z Shopping Station, agregat mnogih e-prodavnica u zemlji, gde možete pronaći i naručiti njihove proizvode. Sve što treba da uradite je da odete na shop.ubavinaizdravje.mk!

Tekst: B. Stojmenović
Foto: Dragan Mitreski, Zvonko Plavevski

Pogledajte još