ONA JE GLUPA, SAMO JURI KADAR: Zadrugari nakon puštenog snimka plakanja stali na Dejanovu stranu, Dalili poručili da je nebitna (VIDEO)

Zadrugarima je prikazan snimak plakanja Dalile i Dejana Dragojevića, nakon čega su mnogi izneli svoje mišljenje i ušli u sukob sa Dalilom.

- Na ovom klipu vidim dve osobe koje plaču za istom osobom, Dejan za Dalilom, a ona za sobom. Ne vidi se ni jedno saosećanje. Njih dvoje se posle svih silnih uvreda smeškaju na te neke "cedevite" i budalaštine. Apsolutno žale istu osobu, ona svoj život, u koji se usr**a. S obzirom da nije kriv za ono što mu se desilo, može da radi šta god poželi. Kao što rekoh, dve osobe plaču za istom osobom, on za njom, a ona za sobom, jer se usr**a u svoj život. Nije neinteligentna, glupa jeste - rekao je Marko Đedović.

Dejan se potom zahvalio svojim prijateljima, Tari Simov, Sandri Rešić i Marku Đedoviću što su bili uz njega u kritičnim trenucima:

- Hvala što ste bili uz mene da se izborim iz ove situacije. Tari, Sandri i Đedoviću na svemu. Zagrliću vas sve, a onda ću se odvojiti od vas, a napolju ću vam se zahvaliti kako dolikuje. A tebi ću se obratiti jer si me odvojila od svih, i sada me odvajaš neka ti ide na čast - rekao je Dejan i izašao iz kuće.

- Ne zanimaš me, ti nemaš prava da mi pominješ - rekla je Dalila.

- Dejan je jadan on najinteligentnijih ljudi ovde. Ja moram da kažem da je Đedović u pravu. Dejan i Dalila znaju dosta o vama - rekao je Stefan Karić.

- Molim te skloni se, svi znamo ko si i šta si radila i kako. Molio ljude da ti donesu ponešto. Nebitna je pa juri kadar - rekao je Đedović.

- Ja ću njemu otvoriti glavu ali ne kao Miljana, ja ću ga uništiti - rekla je Dalila.

- Kariću nisi u pravu, ja Dalili ćutim već dva meseca koliko me vređa jer sam Dejanova drugarica - rekla je Sandra.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.