STRAŠNO JE KAKVE REČI ON IZGOVARA: Radomir Marinković Taki prokomentarisao odnos ćerke Maje i Filipa Cara

Radomir Marinković Taki prokomentarisao je vezu svoje ćerke Maje i Filipa Cara, otkrio koga bi odabrao za zeta, a prokomentarisao je i Dalilu i Dejana Dragojevića za koje kaže da su imali dogovor i da je sve izrežirano.

- U početku mi je bilo mučno da gledam Maju u nervnim rastrojstvima sa Janjušem, ali sada je to sve završeno, Maja voli Filipa i smatram da u svakom odnosu može da se desi neka čarkica i svađica, ali Caru definitivno ne zameram ništa još uvek - započeo je Taki i dodao da su Marko Janjušević Janjuš i Maja gotova priča:

- Nema šanse da se pomire Janjuš i Maja, to je gotova priča. Ne bih mogao da gledam ćerku ponovo u onakvim izdanjima, a i ona je videla kakav je Janjuš i svašta je proživela sa njim van rijalitija - ističe Taki.

On je takođe dodao i da su Dalila i Dejan sve ovo predobro odigrali i da smatra da je dogovor između njih pao pre početka rijalitija.

- Sve je to dogovor između Dalile i Dejana koji se otrgao kontroli, oni su, bre, foliranti. Zaigrali su se i sada se kaju polako. Neshvatljivo mi je da neko može prljav veš iz braka da iznosi javno i da se tako ponaša. Dalila i Maja su nebo i zemlja - ističe Taki i dodaje da ne bi znao kako da reaguje kada bi Filip izgovorio Maji ono što je rekao Dalili u jeku svađe:

- To je strašno kakve on reči izgovara. Kada bi Maji izgovorio tako nešto u mojim očima bi pao totalno i ne bi to više bilo isto. Ne podržavam da se tako ophodi prema ženama i to je jedino što mi smeta kod njega - završava Majin tata.

Podsetimo, buran odnos Maje Marinković i Filipa Cara u žiži je javnosti odmah nakon njenog ulaska, budući da nije previše vremena prošlo kada je ona uplovila u vezu sa Filipom, a on šutnuo Dalilu.

Izvor: Alo!
Foto: takitadza/Instagram

Pogledajte još