PI*KO JEDNA BLEDA, MAJA JE SA TOBOM IZ INATA: Potukli se Mensur i Filip Car, obezbeđenje odvelo Ajdarpašića u zatvor (VIDEO)

Voditelj Milan Milošević sinoć je ušau u Belu kuću i započeo "Nominacije".

Ovonedeljni vođa Sale Luks je svoje potrčke izabrao bivši ljubavni par Marka Janjuševića Janjuša i Maju Marinković. Reč je dobio Mensur Ajdarpašić:

- Počeću od Janjuša, gradili smo korektan odnos, ja prema njemu nemam ni jednu dozu netrpeljivosti. Dosta je napredovao, ja znam da njena ljubav nikada neće prestati. Znam šta je meni pričala u Budvi, sam početak njihovog odnose je počeo iz inata. Ona je to radili iz bola i razočarenja, tražila je razlog da mu se vrati. Sviđa mi se što gradi zdrav odnos sa Čaprićkom. Što se tiče Maje, verujem da je Maja dobar čovek - pričao je Mensur.

- Ako ja budem pričao njene im biti tako lagano, budem li ja pričao ako se neštl aludira ili ne zna nikome neće biti dobro. Ja ako imam nešto ja ću odmah reči. Zašto te bolim? Ja bih se rado zamenio sa tobom i bio u jednom odnosu njemu samo njegova devojka može stvoriti problem - drao se Filip Car.

- Ti možeš da se baviš svojim problemima koje si doneo iz nekog sela. Ti misliš da si pametan jer si napravio najveću glupost na Balkanu, ti si najveći odron, ali ni ja nemam problem sa tim - vikao je Mensur.

- Budem li ja pričao o tebi i tvom predstavljanju neće vam biti dobro. Ali nema dobro - rekao mu je Car.

- Ajde cigara i vrata i pali - odbrusio mu je Mensur.

- Dok pičkurina ne priča o meni ja nemam problem - rekao je Car.

- Pičkurino jedna. Živim za dan kada izađemo odavde - viknuo mu je Mensur.

- Ti si u pod gledao, znaš gde, zašto te bolim od prvog dana. Evo ti cigara za tvoju gospođu, dao sam ti sto puta - udario je Car na Mensurovu devojku.

- Ti si drolja mala - vikao je Mensur.

Milica Veselinović je u jednom trenutku gađala Filipa Cara flašom vode, a onda me Car započeo bacanje cigareta po njima.

- Ku*va mora da ućuti. Pi*ko jedna bleda - drao se Car na sav glas.

- Ako ti se ja posvetim pu*ićem mi ku*ac - drao se Mensur iz sveg glasa.

- Ku*vo biće vremena, pokaži da si muškarac ovde - poručio mu je Car.

- Što se tiče Makice, ja sam tebe ispoštovao maksimalno, pozdravljam Takija ovim putem. Mnogo ti je zdraviji odnos bio sa Janjušem, Car sam sebe naziva kapetanom, što se mene tiče ja ću ovaj put ostaviti nekoga ko je meni drag, sa kim sam bio u turbulentnim odnosima, neko kome ću se posvetiti. Ovaj put šaljem Maju, ostavljam Janjuša - završio je Mensur.

- Ti si moja izdrkana spe*ma - rekao je Car Mensuru.

- Ti si sam sebe nazvao kapetanom - rekao je Mensur i krenuo na Cara.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još