KAJEM SE ŠTO NISAM BOLJE ISKORISTIO POBEDU U "TLZP": Bane Mojićević iskreno o karijeri i trajanju na estradi

Pevač Bane Mojićević uskoro će proslaviti punolestvo na estradi, zapravo 18 godina od pobede u prvoj sezoni šoua “Zvezde Granda”. Ali pored trijumfa u takmičenju pevača, i 2014. briljirao je u šou "Tvoje lice zvuči poznato", gde je pokazao imitatorske sposobnosti ali, kako kaže, nije uspeo da u medijskom smislu iskoristi svoju slavu.

- Godinama sam slušao sve druge osim sebe i tražio sam se u mnogim žanrovima. Imao sam million glasova u glavi od kompozitora, tekstopisaca, producenata, drugara, svako je imao svoje mišljenje. Najjače mi je bilo kad sam spremio prokafanski album 2014. i otišao na TLZP, tamo razvalim sa imitacijama pop i rok muzike, i onda su svi krenuli kao "Ma, ti si Merlin", pa "Ti si Čola", a onda "Možda bi mogao nešto kao Lukas". I ti slušaš sve njih, znaš da možeš sve, ali je pravo pitanje šta sam zapravo ja?! Neosporno je da mogu da otpevam i Tomu i Čolu, Lukasa i Tozovca, ali šta je ono što ja najviše volim?! Još na sve to kad si dobar imitator, zato i kažem da ono što pevač oseća treba i da sluša, pa onda sve ostalo da poštuje. Tako i ja danas svako mišljenje uvažavam, ali na kraju sebe poslušam - istakao je pevač u emisiji "Zvezde Granda Specijal" i dodao da danas pažljivo bira pesme koje će snimiti.

Od pevača se čekivalo se da će na najbolji način da iskoristi svoju slavu. Ipak, Bane ističe da je svojevremeno osećao kajanje što nije baš sve išlo kako je zamislio.

- Sigurno ne bih došao do ove pozicije da nisam prošao tim putem. Kajem se što nisam iskoristio u medijskom smislu pobedu u "TLZP", zapravo taj publicitet koji sam imao godinu dana - rekao je Bane, dok je na pitanje voditeljke Sanje Kužet šta je tad trebalo da radi, odgovorio:

- Da u tom trenutku imam spremno jednu, dve pesme, pa čak i ceo album, da grunem i razvalim. I da nije bilo mega hitova, siguran sam da bi bilo zapaženo prošlo zbog publiciteta i popularnosti. Pored “Zvezda Granda” i “TLZP” je bilo neverovatno i najvrednije televizijsko iskustvo, to je nešto što je ostavilo ozbiljan trag u mom životu, a da ne pričamo o karijeri.

Izvor: Blic.rs
Foto: mojicevic.bane/Instagram

Pogledajte još