KAO DŽUKAC SAM ISKORISTIO PRILIKU: Milan Janković Čorba otkrio detalje tajnog odnosa sa Majom, Marinkovićeva prebledela od muke (VIDEO)

Tokom prošle noći u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima održana je emisija "Pitanja novinara".

Novinar Darko Tanasijević, podigao je Taru Simov, Maju Marinković i Milana Jankovića Čorbu.

- Ispunila se vaša velika želja - nasmejao se Tanasijević.

- Kako da ti kažem, ko god došao, dobro došao, nisam u konfliktu ni sa kim i nemam problem ni sa jednim ulaskom. Jesam sa Tarom pričala o Čorbi ali tada sam bila slobodna. Falila mi je njegova energija, ali opet kažem, to sam rekla kada nisam bila u odnosu sa Filipom. Imam svoj odnos u kome sam zadovoljna i ne može to ništa da poremeti. To što sam rekla, nije bilo iz loše namere - navela je Maja.

- Drago mi je što je tu, jesam to rekla - izjavila je Tara.

- Drago mi je da su me priželjkivali, stigao je poklon za Novu godinu i stigla je ta energija. Zbunjen sam bio kada su me spakovali a onda sam primetio da su mi se svi obradovali - naveo je Čorba.

- Sada bih malo popričao sa "Cicama", posle dužeg vremena. U kakvom ste odnosu ti i Maja Marinković sada? - pitao je Darko Tanasijević.

- U okej smo odnosima, ona je rekla to što je rekla i istina je. Imali smo seksualni odnos ali bez daljeg odnosa - rekao je Čorba.

- Ja sam budala što sam bilo šta rekla, sa Tarom sam pričala a u šiframa, ali nikoga nisam htela da ugrozim. Desilo se šta se desilo, ispričala sam sve, ne bežim od toga i stojim iza svega. Ali svakako moram reći da mi je krivo što je sve izašlo na videlo. Čorba i ja smo ovde imali lep odnos, zato se i desilo to, ni sada nemam šta loše da kažem za njega. U poređenju veze sa Čorbom i Janjušem, jeste naš odnos bio potpuno drugačiji. Što se tiče Cara, on me jeste uvredio, a od Čorbe nikada nisam doživela nijednu uvredu. Neću reći ništa loše jer nemam šta loše da kažem. Samo sam pomenula normalnost te veze i odnosa - govorila je Maja.

- Svesna si da se tvoje objave na društvenim mrežama prate, meni je zapao za oko tvoj stori, rekla si "sve što poželim, ja to i dobijem", da li je to bilo vezano tada za Čorbu? - pitao je Tanasijević.

- Iskreno da ti kažem, sada stvarno ne mogu da se setim. Ne mogu da tvrdim jer ne znam kada je taj status postavljen, ali to je generalno rečenica koja opisuje mene - odgovorila je Marinkovićeva.

- Interesuje me, zašto si se baš njemu vratila, kako si u tom trenutku baš njega poželela? - pitao je Tanasijević.

- Neprijatno mi je jer sam ja sada u novom odnosu. Bilo je sve spontano, preko jedne zajedničke drugarice. Imala sam utisak da naš odnos nije bio dovršen do kraja, kao da je nešto ostalo nedovršeno, pa se u skladu sa tim i desilo. Uvek sam govorila o toj našoj energiji, osetila sam potrebu da se vidim sa njim. Nikoga nisam povredila ili ugrozila, bila sam slobodna, a kako znam i on je - rekla je Maja.

- Ispada da tvoje emocije prema Čorbi nikada nisu ni prestajale, posle Janjuša si bila sa Čorbom, isto tako i posle veze sa njim, a i u ovom trenutku opet Čorba? - pitao je Darko.

- Nisam ga prevarila, spontano mi se desilo, Janjuš i ja smo grešili onako kako jesmo, meni se Čorba iskreno dopao. Sada, Filipa nisam prevarila, već on mene kada je ušao ovde. Kada sam bila sa njim, nekako sam bila najnormlanija i nisam pokazivala najgoru stranu sebe. Ne mogu da grešim dušu i da kažem da nam je bilo loše u odnosu, bio je dobar prema meni, ne mogu da lažem. Sada imam emocije prema drugom dečku i ne želim da ulazim u dubinu te teme. Moram priznati, kada sam videla Filipa šta radi, smatrala sam da smo završili svaku priči, međutim, kada sam ušla, emocije su mi se vratile i pomirili smo se. Kao slobodna devojka u tom momentu imala sam prava da radim šta poželim - rekla je Maja.

- Želim da čujem i tvoju stranu priče, kako je došlo do pomenute situacije? - pitao je Darko Čorbu.

- Preko te devojke, čuli smo se, nakon mog raskida sa Teodorom. Videli smo se na tom krštenju, bio sam malo razočaran zbog raskida, kao džukac sam iskoristio priliku. I eto, desilo se - rekao je Čorba.

- Nije tako bilo, mi smo se stalno čuli, dogovarali smo da se vidimo, ali se nismo iskombinovali, čak smo se i dogovarali da se vidimo i nakon tog krštenja. On je brisao sve poruke, da neko ne bi zloupotrebio, tada sam videla da nešto muti. Pomislila sam da nije raskinuo, da je to možda priča za mene. Kada sam ja bila kod Ljilje više puta smo se čule sa njim, tako je počelo - nastavila je Maja.

- Ja tebe nisam nikada prvi kontaktirao - prekinuo je Čorba.

- Bio sam prisutan kada te je zvao preko Bore - dobacio je Filip Car.

- Kriješ mnogo toga, čuli smo se dva puta. Nisi prvi zvao, to je istina, prvi put smo se čuli kada sam sa Liljom potegla tu temu. Istina je da si želeo da se čuješ sa mnom posle rijalitija, ali si krio da ne bi Teodora saznala - rekla je Maja.

- Nikada se nisam čuo sa tobom kada sam bio sa Teodorom - nastavio je Janković.

Njih dvoje otkrili su kako je došlo do seksa:

- On je trebalo da dođe kod mene, ali nije, poslao mi je sliku iz kreveta i ja sam mu rekla da to nije zbog njega. Moj Taki nije znao da se ja viđam sa Čorbom. Posumnjao je da smo se videli - nastavila je Maja.

- Majo, ali ti si zvala i inicirala. Ona je njega spomenula - rekao je Car.

- Pa jeste, bila sam kivna jer me je iskulirao - rekla je Maja.

- Zanimljivo je to što je Čorba rekao da bi bio pravi otac detetu ako si ti trudna - komentarisao je Darko.

- Ja sam bio zbunjen i iznenađen kada sam saznao to. Moje komšinice su molile Boga da nije trudna - rekao je Čorba.

- Ja sam upoznala njegovu majku koja me je nazvala "Cicom", upoznala sam njegovu celu porodicu i niko od njih nije bio naklonjen Teodori - rekla je Maja.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još