PUCA OD LJUBOMORE: Filip Car pobesneo kada je na vratima Bele kuće ugledao Majinog bivšeg dečka, Milana Jankovića Čorbu, Marinkovićeva se zadovoljno smeškala (VIDEO)

Tokom prošle noći u Beloj kući na imanje u Šimanovcima uselilo se troje novih zadrugara od kojih je jedan Milan Janković Čorba, bivši dečko Maje Marinković.

Maja i njen sadašnji dečko Filip Car svađali su se na sam pomen njegovog imena i pre nego što je zakoračio u Belu kuću, a kada su ga ugledali na vratima nije im bilo svejedno.

Kako je Čorba samo prošao pored njih dvoje, ne pozdravivši se sa njima, Car nije mogao da se suzdrži pa mu je dobacivao, dok se Maja samo smeškala.

- Dođi, slobodno se pozdravi! Slobodno, ne ujedamo - nasmejao se Car.

- Čuo sam da ujedaš brate pa sam došao da vidim o čemu se radim - dobacio je Čorba, ponovo bez pozdrava, te se zatim predstavio publici i zadrugarima:

- Ja sam Milan Janković, poslao me Čorba. Ovih dana ga mnogo pominjete, on mnogo štuca, pa sam došao da vam spremim na kašiku nešto. Neki muškarci koje žene maltretiraju, su meni bile kao neke šamare, pa sam došao da vidim o čemu se radi... Želim vam sve najbolje - govorio je Čorba.

- Uzbuđeni smo tvojim dolaskom, us*ali smo se živi, je*o te 'leb. Evo fascinirani smo tvojim ulaskom! Evo baš smo zanemeli je*em ti - gunđao je Filip sebi u bradu.

Car nije mogao da sakrije bes zbog Čorbinog ulaska u "Zadrugu 5", te je sve vreme prebacivao Maji da je ona kriva što je Janković ušao:

- Evo uzbuđeni smo svi njegovim dolaskom. To su sve oni što samo pričaju. Desilo se da je meni i Janjušu prišao lik iz Gnjilana i pričao o Čorbi - govorio je Car vidno neraspoložen.

- Ti si ga spominjala, eto - rekao je Car Maji, pa nastavio:

- On nikada ne bi došao ovde da ga ti nisi pominjala, on ništa nije imao ni sa kim. Tu kao sa Ninom, Tarom, Paulom, Majom, ali ništa bitno - rekao je Car.

- Ma mene niko ne zanima, sem tebe - rekla je Maja Caru.

- Ti kuvaš te stvari, dolaze ljudi koje ti tražiš. On je bitan za rijaliti kao lanjski sneg. Ne može on mene da isprovocira, može samo da dobije pesnicu u lice - rekao je Car.

- Je l' si video kako je ušao, u kutiji - rekla je Maja.

- Ma on nema priču, nebitan je, jer da je bitan, ušao bi sam, a ne ovako - rekao je Car i nastavio:

- Sada moraš da odgovoraš iskreno, ali ne da mu daješ na važnosti. Njega je ona ugurala u neku priču. On se priklonio Kristijanu zbog priče a da ne pominjem koliko je nebitan kada nije ni u superfinale ušao.

- Što pričaš o tome sada - rekla je Maja.

- Mene je sramota, da moju devojku povezuju sa njim - rekao je Car.

- Što ti njega sada vređaš, je l' te dirao - upitala je Maja.

- To će da bude da sam ja prebio Milana Jankovića Čorbu, zamisli da budem diskvalifikovan zbog lika kojeg zovu Čorba - rekao je Car.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još