KAMERA OSEĆA O ČEMU RAZMIŠLJAŠ: Miloš Timotijević progovorio o ulozi u seriji "Besa"

Glumac Miloš Timotijević bio je gost "Prvog reda" na K1 televiziji i otvoreno pričao o seriji "Besa", saradnji sa Milicom Pavlović, svom ocu, medijima i teretani.

- Mislio sam da je nemoguće, ali Igor Stoimenov me je iznenadio kada sam pročitao scenario za ovu sezonu "Bese" - rekao je Miloš za K1.

- Posle druge epizode pitao sam na Instagramu ljude šta misle o novoj sezoni i bilo je 200 komentara, nijedan negativan. Ljudi hvale scenario, seriju i glumce - zadovoljno je ispričao Miloš.

Miloš je gledaocima "Prvog reda" otkrio najveći izazov tokom snimanja.

- Snimanje je počelo 2. novembra prošle godine, a završilo se 16. avgusta ove godine, zbog raznih lokacija i glumaca iz osam zemalja. Desilo se da za jednu scenu uđem u zgradu na jednoj lokaciji tokom jeseni i da za šest meseci nastavimo snimanje te iste scene na drugoj lokaciji tokom leta i onda morate u julu da snimate u džemperu na 40 stepeni.

Poznati glumac je ispričao tokom gostovanja na K1 televiziji od koje osobe je dobio najbolji savet.

- Moj otac je fotografisao naslovne strane za "Bazar", ne mogu da se setim lica u staroj Jugoslaviji koje nije slikao i poznavao. On mi je dao savet da kada gledaš u kameru moraš da imaš tok misli jer kamera oseća o čemu razmišljaš.

Poznati glumac je priznao da ne može da gleda seriju na miru, jer mu sve vreme stižu poruke i osvrnuo se na arapsku verziju serije "Besa".

- Ta verzija deluje drugačije, nemaju tu vrstu konflikta kao Srbi i Albanci, nego su se fokusirali na temu običnog čoveka protiv mafije. Znam da je Petrit ćelav, ali ni ja nisam daleko od toga, pogotovo u ovoj sezoni - našalio se Miloš.

On je ispričao da je sa pevačicom Milicom Pavlović imao odličnu saradnju na snimanju serije "Pevačica".

- Sa Milicom sam super sarađivao, bila je spremna da sasluša šta je priroda našeg posla, kao što bih i ja nju na koncertu da moram da pevam, mada, ne daj Bože - našalio se Miloš i dodao da ga crna magija odavno ne šokira i da je svog lika u toj seriji video kao tragičnog čoveka.

Priznao je da ga je film "Toma" najviše fascinirao u poslednje vreme.

- Dobar film ima hiljadu mana, a loš samo jednu - da je loš. Film "Toma" je za mene savršen jer je uspeo da probudi sve emocije u meni. Često smo mi glumci u fokusu da iznesemo te emocije, tako da bih voleo da reditelji i pisci prave kvalitetnije stvari, kako bi mi glumci lakše u gledaocima probudili određen osećaj - iskren je bio Miloš.

On je otvoreno ispričao i kako doživljava današnje medije.

- Raniji medijski formati su imali ograničen prostor, pa su morali na 30 strana da izdvoje važne stvari, danas je internet neograničen i mediji imaju potrebu da objavljuju vesti iz minuta u minut. Pitanje je onda koliko su te vesti tačne. Dodao bih i da dobar intervju najviše zavisi od dobrih pitanja.

Miloš je priznao da je smanjio sa vežbanjem u teretani, te otkrio zašto.

- Igram tenis sa prijateljima kad nađem vremena, volim teretanu, ali sam svesno napravio pauzu. Šest godina nisam izlazio iz nje i shvatio sam da će mi telo odrediti da mogu da igram smo pojedine uloge - zaključio je Miloš za K1 televiziju u "Prvom redu".

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: K1/Promo

Pogledajte još