KAD TI NEKO UDARI NA MAJKU, A SAMO NJU IMAŠ: Anastasija Ražnatović otkrila zbog čega se prvi put u životu potukla

Muzička zvezda Anastasija Ražnatović večeras će u emisiji Milana Kalinića "Preživeli" na televiziji K1 govoriti o najtežim i najlepšim trenucima iz detinjstva, o muzici, planovima, odnosu sa majkom, bratom i tetkom.
Kaliniću je, iskreno, priznala kada se i zbog čega prvi put potukla u školi.

- Sećam se školskih dana tada, kada je mama bila kod kuće sa nanogicom. Imala sam 12 godina i pravila sam se potpuno luda. Kao da se ništa ne dešava, a novine su brujale. Mama je bila na svim naslovnim stranama. Pisalo se šta će biti, šta neće biti. Oduzeće nam kuću, uzeće joj starateljstvo... Imala sam sreću da u školi nije bilo zlonamerne dece koja bi me prozivala. U stvari, bila je jedna devojčica - prisetila se Anastasija.

- Tada sam se prvi put potukla u školi, jer je uvredila mamu. Nešto je rekla za tu nanogicu. Iako sam mirna i staložena, kada je porodica u pitanju i kada se takav haos dešavao, preplavio me je bes. Kad ti neko udari na majku, a samo nju imaš...

Anastasija je kazala da joj je tada "pala roletna", mrak na oči.

- Ona mi je to u petak napisala preko Fesjbuka, a ja sam je u ponedeljak našla u školi i udarila sam je, pobile smo se. Svi su bili šokirani jer ja nikada nisam bila dete koje pravi probleme. Nakon toga, vrlo brzo, mama je odlučila da nas skloni na Kipar - kazala je Anastasija na K1.

Emisija "Preživeli" na programu televizije K1 je večeras u 22 sata.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: K1/Promo

Pogledajte još