POSLE TEBE NIKAD VIŠE NE BIH SELA NA TAJ POLNI ORGAN: Dalila Dragojević obrušila se na Marinkovićevu zbog vrele akcije sa Filipom Carom (VIDEO)

Zadrugari su danas polemisali o tome da li je i koliko moralno što su Maja Marinković i Filip Car dozvoilili sebi da imaju seks u krevetu pored Dalile Dragojević:

- Dalila nikada neće biti žrtva - vikala je Sanja Grujić.

- Dalila, trebalo je ranije da pređeš do vrata! Izvinjavam se ovim moralnim osobama, koje je na svet donela roda - govorila je Maja.

- Vi ste se raspravljali, ja nisam ni znala da će do toga (seksa) doći - rekla je Dalila.

- Ograđujem se od te cele priče, Dalila nije moja bivša devojka, to sam ja, ja imam seks sa svojim dečkom, kog volim, ne zanimaju me nikakvi repovi. Ni meni nije normalno da se odbije izolacija sa mužem, a traži se izgovor da se ide u izolaciju sa švalerom. Koje ja moralne odnose kršim? Ona nije moja bivša devojka, ja imam potrebe sa svojim dečkom, kao i strast - objasnila je Maja.

- Ispalo je, posle svega, da izgubi honorar sada i ne ode u izolaciju, nego onda kad je trebalo da ide sa Dejanom - zaključio je Dejan Dragojević.

- Da li je veća težina kad je bio Janjuš ili sad, kad je Dalila? - pitao je Lazar Čolić Zola.

- Da je Dalila drugačija, on bi imao seks sa obe, a Maja želi da se u svakom momentu zna da je on njen muškarac - rekla je Nevena Miličević.

- Da li misliš da bih ja ponovo sela na njegov polni organ posle tebe? - pitala je Dalila Maju.

- Da, mislim. Ti si želela da igraš igricu posle svega - rekla je Maja.

- Maja je sinoć ganjala ku*ac kao borbu za život - vikao je Lepi Mića.

- Po meni ste svi nenormalni, osim Dejana. Nenormalna mi je i Maja, nenormalan Filip, ali mi je nenormalna i Dalila. Zašto praviti žrtvu od nekoga ko je isto to radio? Ne možemo ni od Dalile praviti žrtvu, jer nije brinula kako se Dejan osećao dok je ona to isto radila - komentarisala je Sanja.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još