NJIMA NEMA POMOĆI: Marko Janjušević Janjuš prokomentarisao ljubavnu vezu bivše devojke Maje Marinković i Filipa Cara (VIDEO)

Tokom dana na rijaliti imanju u Šimanovcima Drvo mudrosti pozvalo je bivšeg košarkaša Marka Janjuševića Janjuša koji je progovorio o svom emotivnom statusu i prokomentarisao ljubavnu vezu svoje bivše devojke Maje Marinković i Filipa Cara.

- Zdravo kralju, kako si - pitalo je Drvo Janjuša.

- Dobro, prošle godine nisam bio, sada sam dobro, nikada mi bolje nije bilo, pratim malo situacije i to je to, ne kajem što sam ušao ove godine uopšte, drago mi je što sam ovde - počeo je priču košarkaš.

- Šta se dešava sa Majom, kako gledaš na njen odnosa Filipom - pitalo ga je Drvo.

- Ne znam da li se sećaš kada sam prošli put bio ovde, nažalost desilo se sve što sam već rekao da će se desiti i dešavaće se dokle god su oni u nekom odnosu, to može da bude maksimum dva dana normalno. Tu nema pomoći, gledam ih kroz situacije, užasno. Neću da se mešam i pričam, ali nije dobro. Svako normalan će reći da nije dobro - rekao je Janjuš.

- Misliš li da bi se ona pomirila sa tobom da si ti to želeo - pitalo je Drvo.

- Da, mislim, ona ima isti odnos sa svakim, nema tu, ne zanima me to, od kraja prošle sezone me ne zanima. Rekao sam joj da me ne vređa, ali nažalost nema tu pomoći i to će biti do ne znam kada, ali loše su situacije, da li je to urođeno ili ne, ne znam - odgovorio je Janjuš.

- Da li Maja voli Filipa ili još uvek ima emocije prema tebi - pitalo je Drvo.

- Ne znam, nemoguće je da neko voli tri osobe u godinu dana. Ovo nije prava ljubav, ona mora da ode na drugu stranu da bi se toga rešili, to je bolest, strast, opsesija. Samo može da bude kraj kada se Maja raziđe, on neće dugo izdržati. Ne može on da funkcioniše po tom sistemu - rekao je Marko.

- Šta kažeš za Majin odnos sa Čorbom - pitalo je ga je Drvo.

- Ja verujem njemu sve. Ona je njemu bila samo za seks. Njoj je svaki muškarac isti, ona provodi vreme sa svakim isto. Sa Carem posle petnaest dana napolju kaže kamikaze to je bilo gore nego ovde. Kada vidim nju i Cara da se svađaju razmišljam da li je moguće da sam ja to sebi dozvolio osam meseci. To je blam. Oni neka se je*u ispred mene svakog dana, više me ne zanima, ja se ja*ati neću - priznao je Janjuš.

- Kako će u budućnosti izgledati odnos Maje, Cara i Čorbe - pitalo je Drvo.

- Car i Maja će biti ovakvi do kraja, biće obezbeđenje, za Čorbu ne znam - bio je kratak Janjuš.

- Prošao si nešto slično, kako sada reaguješ na Dalilu i Dejana Dragojevića - pitalo je Drvo.

- Blam, njoj je u glavi to da ne može da podnese, koliko god misli da je jak, nije jak. Ništa nije dobro. Ona bi se ranila da može, ali i to je glupo da se je*eš sa nekim na pola metra od muža. Ali sve je moguće. Tačno znam kako se oseća. Ja sam joj jednom rekao da će sve proći kako god, ostane ta ljutnja zašto se izblamirala ali proći će. Ja sam znao da će biti ovako. Oni će se pomiriti sa njim, oprostiće on. Ona ima pravo da se bori, a on neka izabere, ali ako se pomiri biće mu još gore, pet puta gore. Lakše je ovako - zaključio je Janjuš.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još