SREĆNA SAM I ZADOVOLJNA: Svetlana Ceca Ražnatović progovorila o prvoj godišnjici ljubavne veze sa Bogdanom Srejovićem

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović ne krije da je emotivno ispunjena otkakao je vezi sa menadžerom Bogdanom Srejovićem.

Naime, njih dvoje su prvi put "uhvaćeni" u javnosti početkom ove godine i od tada privlače veliku pažnju gde god da se pojave i svaki njihov korak se pomno prati, a mnogi komentarišu da pevačicin osmeh govori koliko uživa u toj ljubavi.

Iako se spekulisalo da su započeli vezu krajem 2020. godine, Ceca je za Telegraf.rs otkrila da godišnjicu veze obeležavaju 18. decembra, ali i kako će proslaviti taj poseban dan.

- 18. decembra nam je godišnjica... Nama je svaki dan kao godišnjica. Meni je u mojoj vezi jako lepo, srećna sam i zadovoljna. On takođe, a to je u stvari najbitnije. Nama taj dan ništa posebno neće značiti više, nego svi ovi ostali koji su za nama - rekla je ona.

Podsetimo, Ceca i Bogdan su se zajedno u javnosti pojavili 13. januara 2021. godine, ali se još tada pretpostavljalo da je ljubav počela ranije.

Njihovo upoznavanje desilo se na rođendanu Cecine prijateljice, a posle nekoliko nedelja druženja, započeli su romantičnu ljubavnu vezu.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: bogdansrejovic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.