NOVOGODIŠNJA MAGIJA U DOMU POPULARNOG PEVAČA: Ljuba Perućica sa suprugom Katarinom Kolozeus raskošno dekorisao porodični dom za predstojeće praznike (VIDEO)

Pevač Ljuba Perućica sa suprugom Katarinom Kolozeus spremno dočekuje novogodišnje i božićne praznike.

Naime, izabranica popularnog folkera sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila je video snimak u kome se može videti kako je zajedno sa svojim voljenim dekorisala njihov porodični dom.

Nekadašnja voditeljka mislila je o svakom detalju, a mnoštvom lampiona i ukrasa unela je prazničnu atmosferu u svoj životni prostor. I moderno ukrašena jelka našla je svoje mesto u dnevnoj sobi Katarininog i Ljubinog stana i sada zaljubljeni par spremno čeka "najluđu" noć u godini.

- Novogodišnji i Božićni praznici su vreme za porodicu, ljubav i mir. Ja ih obožavam i volim kada mi je ceo stan svetlucav i šljokičav! Mislim da dete u meni nikada neće prestati da veruje u Deda Mraza i koliko god godina imala magija praznika nikada neće nestati! Snimili smo vam delić našeg prazničnog kićenja i nadam se da će vam se svideti - napisala je Ljubina izabranica kraj klipa u kome se mogu videti zaljubljeni partneri dok odeveni u pidžame ukrašavaju svoj dom.

Nakon objave atraktivne crnke usledili su komentari fanova koji su se divili čarobnoj atmosferi koja vlada u kući popularnog para.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: ljubaperucica/Instagram

Pogledajte još