VREME JE ZA AKCIJU: Koje "nevaljale stvari" bi svaka žena trebalo makar jednom da proba?

A kada kažemo akcije, zaista mislimo – akcije! Svi smo mi robovi navika i kada se udobno ušuškamo među neke od njih, vrlo nam je teško da se osmelimo da probamo nešto novo. Ovo se posebno odnosi na dešavanja u spavaćoj sobi. Čak i vrlo kreativan par, vremenom izgubi iz vida da je potrebno stvari nekad malo začiniti, učiniti drugačijim, novim, uzbudljivijim.

Ako ste u potrazi za fantastičnim idejama, koje stvari u spavaćoj sobi ali i van nje, podižu na viši nivo, bilo sa stalnim partnerom ili ne, redovi koji slede bi vas mogli zanimati. Sastavili smo za vas listu seksualnih želja na kojoj se nalaze neke vrlo zločeste stvari, koje bi trebalo svaka žena da se usudi da proba makar jednom u životu.

SEKS NA OTVORENOM

Samo zamislite koliko uzbuđenja sa sobom nosi deljenje intimnosti sa nekim koga volite na otvorenom. Vi i vaša voljena osoba, bez odeće na sebi, valjate se po travi, negde naravno gde vas niko neće zateći. Da li postoji veći užitak? Seks na otvorenom jednostavno morate probati, po cenu toga da vas neko ipak vidi.

SEKS UZ SNIMANJE

Budući da intimni snimci imaju običaj da završe online, budite posebno pažljivi sa tim gde ih i kako čuvate. Svakako vaš seksi snimak ne mora da bude poput porno filma, jer se sa kamerom u ruci zaista možete super zabaviti u spavaćoj sobi, naizmenično se snimajući ili je postavljajući na jednom mestu dok se strasno ljubite i svlačite jedno drugo.

TROJKA

Većina žena se ustručava sebi to da prizna (a naročito drugima), ali trojka je fantazija većine njih. Gotovo da nema osobe koja nije zamišljala da je u ovoj situaciji, makar samo da vidi kako bi se snašla i da li bi znala odakle poljupci dolaze. Seks u troje bi svakako bio nešto novo i neverovatno uzbudljivo, što bi vaše iskustvo podiglo na zavidan nivo.

SEKS U JAVNOSTI

Ako do sad niste probali seks u toaletu kafića ili aviona, ne znate šta propuštate. Brzinski "javni nastupi" nose u sebi poseban izazov, jer pored toga što će svi na vašem licu znati šta ste uradili kada izađete iz toaleta, vaš užitak će biti nezaboravan.

DOMINANTAN SEKS

Ono što bi definitivno svaka devojka trebalo da proba jeste dominatan seks, koji svo oružje stavlja u njene ruke. Makar jednom u životu dozvolite svojoj divljoj strani da preuzme kontrolu i vodite glavnu reč u spavaćoj sobi.

SEKS SA STRANCEM

Seks sa nekim koga ste tu noć upoznali, i za koga niste sasvim sigurni ni kako se zove? O da! Zaista bi trebalo da se upustite u avanturu sa nekim ko vam je totalni stranac, uz svakako sve mere predustrožnosti. Jer neverovatno je oslobađajuće prepuštanje nekom čije fantazije još niste otkrili i ko još istražuje vaše telo.

Izvor: Ženski magazin
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.