TI SI NAJVEĆA KATASTROFA RIJALITIJA: Marko Janjušević Janjuš žestoko osudio bivšu devojku Maju Marinković zbog seksualnih odnosa sa Filipom Carem (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima zadrugarima je prikazan prilog na kom su imali priliku da vide seks između Maje Marinković i Filipa Cara pored Dalile Dragojević.

Voditelj Milan Milošević zamolio je Majinog bivšeg dečka Marka Janjuševića Janjuša da prokomentariše video prilog.

- Iskreno Milane, da kažem, Filip ne vređa ovde ljude koliko Maja proziva ovde devojke. Priča da je moralna gromada i slično, dok on izađe kad je besan. Naziva devojke ku*vama i ostalo - rekao je Janjuš.

- On se iznervirao što sam se pomirila sa Carem - rekla je Maja.

- Ma ne zanima me, devojko. Ona ne može bez seksa, a Dalili hoće da dokaže da ima Filipa. Odmah je ona njega napala, odmah ruka dole. Da sam ja na mestu Filipa, ne bih imao seks. Nisam imao ni pred kim. Ja danas sedim ovde, a ona hoće namerno da komunicira sa mnom. Pitala me je koliko je sati - rekao je Janjuš.

- Tvoj život je tvoja stvar, zabole me šta ćeš da radiš - rekla je Maja.

- Da je Filip to uradio, a da ona nije sa njim, ona bi njemu... - rekao je Janjuš.

- Dajte bre, šta vi sad pravite od mene. Ja sam Filipu sve rekla, nije se naljutio. Ja ti ništa nisam obećala, odj*bi bre. Mene ništa ne intresuje, ali ako sam ja toliko loša, što si bio sa mnom i ostavio ženu zbog mene - rekla je Maja.

- On mora, ili da preseče ili ništa. On će da gleda kako ona plače, pa će mu ona reći: "Što si me poljubio malo pre?"... Ma druže, ja komentarišem tvoju katastrofu, najveća si krastrofa svih rijalitija - rekao je Janjuš.

- Tebe je svaka odbila, zato si i takav - rekla je Maja.

- Šta misliš da li je ovo Maja namerno uradila - pitao je Milan.

- Prvenstveno, ona ne može bez seksa. Ona je već razmislila kako će to da se desi, nju boli ku*ac. Ne bole me takve stvari, ali ti pričam realnost - rekao je Janjuš.

Sandra Rešić dobila je reč kako bi prokomentarisalal aktuelnu temu:.

- Nemam apsolutno ništa protiv seksualnih podnosa u rijalitiju, ali je ovo katastrofa. Ostavila je muža zbog njega, ali je ona prirodna katastrofa - rekla je Sandra.

- Nemoj ti da prebacuješ na mene... Sale je l' smo otišli u pušionicu i da sam plakala jer nisam mogla da se opustim - pitala je Dalila, što je on potvrdio.

- Niste videli klip gde se mrda jorgan. Imali smo seks, Dejan je išao u garderober - rekao je Car.

- To je laž - dobacila je Dalila.

- Rekla sam da je*em i ženski i muški rod. Prvo negirali ste oboje, a do sinoć nisi ni rekao da je Dejan prilazio. Ja nemam repove, ja sve što radim, radim. Mene boli ku*ac za tvoj seksualni odnos, ali ga komentarišem. Nije problem o tom odnosu u rijalitiju, nego me ne kapiraš šta hoću da ti kažem - rekla je Sandra.

- Maja ovde ništa nije kriva, ti si kriv. Ti možeš da pričaš šta hoćeš, ali mene ne možeš da uvrediš, jer si ološ - rekla je Dalila.

- Šta se pereš? Ti od svoje devojke praviš kraljicu trotoara - skočila je Irma Sejranić.

- On nema drugi život i on je osoba kojoj nema pomoći. Maji ništa ne zameram, rekao je da je nateran, a ja sam prokomentarisala da je teško žabu u vodu naterati - rekla je Dalila.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još