SAVRŠEN DAR: Kojem novogodišnjem poklonu će se obradovati svaki horoskopski znak?

Nikada nije lako kupiti poklon jer se ukusi onog ko kupuje i onog kome se poklanja razlikuju. Međutim, astrologija može da pomogne.

Šta vole horoskopski znakovi i kom poklonu bi se najviše obradovali?

Zemlja

Predstavnici zemaljskih znakova zodijaka su materijalisti koji najviše cene praktičnost. Stoga, kada pripremate poklone za Bika, razmišljajte o nekom alatu za hobi, predmetu koji ima više namena u domaćinstvu ili pak neki dekorativni predmet. Budite sigurni – Bik će biti oduševljen ako može dugo da koristi vaš poklon.

Device će obradovati donji veš, neobična knjiga ili neki moderni gedžet, a Jarčevi su ljudi koji vole da budu sami - više cene mir i tišinu od bučnog društva. Za njih će dobro doći najracionalniji pokloni - sat, novi telefon ili set društvenih igara.

Vatra

Vatreni znakovi zodijačkog kruga su temperamentni, bistri i harizmatični ljudi. Narcisoidni i strastveni Lav će biti oduševljen ako mu poklonite nešto luksuzno: skupe cipele ili haljinu, kozmetički proizvod ili čak portret naslikan po porudžbini.

Ovnovi isto tako cene luksuz, pa razmislite o kupovini skupe kozmetike ili parfema za svoju voljenu osobu. Inače, novac za Ovna je najbolji poklon, jer ga nikad nemaju dovoljno.

Strelci, kao avanturisti, sanjari i kreativne ličnosti, neće moći da se uzdrže od suza radosnica ako u novogodišnjoj noći dobiju knjigu svog omiljenog pisca, redak ukras ili neobičan suvenir iz druge zemlje.

Vazduh

Vazdušni element podrazumeva sanjivost i neozbiljnost. Takve karakterne osobine ne čine predstavnike ovih znakova lošim ljudima, samo je dobro to uzeti u obzir to prilikom odabira poklona. Tako će Blizanci biti prijatno iznenađeni ako im poklonite kartu za neko putovanje ili moderan gedžet.

Vodolije, kao merilo za jedan od najneuhvatljivijih znakova zodijaka, vrednuju trendove. Pogledajte šta ga interesuje i kupite ono što je sada veoma popularno.

Vage vole unikatne i skupe stvari. Dakle, parfem, karta za koncert omiljenog benda ili večera u skupom restoranu je vaša opcija.

Voda

Vodeni znakovi su osetljivi i praktični u isto vreme. Gotovo da ne pokazuju svoje emocije, poznati su po svojoj tajnovitoj prirodi, zbog čega mnogi misle da su teški ljudi. U stvari, to nije tako, samo treba pronaći ključ do njihovog srca. Na primer, Rakovi će se obradovati flaši dobrog vina, lepoj odeći ili retro dekoraciji.

Škorpija je, s druge strane, osoba kojoj nije lako ugoditi, ali ne odustajte: kupite nešto što niko drugi nema - ručno rađeni nakit, moderan gedžet ili unikatni komad odeće.

Ribe su najmirniji, ali istovremeno i najneobičniji znak zodijaka. Možete ih zadovoljiti mističnim poklonima - tarot kartama, knjigom o životu drugih naroda ili civilizacija, mirisnim svećama i štapićima... Uopšteno govoreći, Ribe će biti srećne i ako samo provodite vreme sa njima.

Izvor: Sensa
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još