OSEĆAM KONSTANTAN UMOR: Goga Sekulić iskreno o zdravstvenom stanju nakon preležanog koronavirusa

Pevačica Goga Sekulić nedavno se izborila sa koronavirusom, ali kako kaže posledice i dalje oseća.

- Osećam konstantan umor, a dosta obaveza imam oko deteta. Osećam mnoge promene nakon preležane bolesti, ali šta da se radi. Sin je napunio tri godine, veselo je dete i umiljato, ali je naporno da ga ispratim, zato mi ne treba trening - kaže Goga koja će podržati naslednika ukoliko odluči da postane pevač:

- Baš za rođendan, moja advokatica mu je donela mikrofon i gitaru, a ja sam bila u fazonu: "zašto ovo". Šalu na stranu mi ćemo se truditi da ga usmeravamo da bude skroman i pošten i zdrav, ostalo neka sam odluči.

Goga ne krije da joj smeta što rijaliti zvezda sebe nazivaju pevačicama.

- To je kriva publika i rijalitiji. I sama sam učestvovala u "Velikom bratu" ali neki žele da budu poznati po svaku cenu. Danas svako može da peva, meni je to tužno. Moje kolege i ja, pored truda i rada, uložili smo dosta novca u albume plus spotovi i marketing, a onda se pojavi neko nov ko snimi singl i kao to je pevačica. Ne, to je cirkus - iskrena je Sekulićeva koja priznaje da je u svoje pesme uložila toliko novca da bi mogla da ima nekoliko stanova u Beogradu.

- Dizala sam kredite da platim pesmu, pomagao mi je tata u početku, a posle sam sve sama. Dešavalo se da kupim pesmu pa je otplaćujem od nastupa, nije me sramota da to priznam. Moji saradnici su skupi jer sam kupovala pesme od Marine Tucaković, Fute, Zane, Kobca, Graje, Raste, Džale i Bube... Tužno je što danas cene pesama nisu pale, a nema hita.

Izvor: Blic.rs
Foto: sekulicgoga/Instagram

Pogledajte još