REKLA SAM MU "DOSTA, BRE, VIŠE": Suzana Jovanović iskreno o braku sa Sašom Popovićem

Pevačica Suzana Jovanović bila je gost u "Prvom redu" na K1 televiziji i iznela svoje utiske o svom novom albumu nakon šest meseci i otvoreno pričala o svom braku sa Sašom Popovićem.

- Sale i ja smo sudbinski bili predoređeni jedno za drugo, kada smo se prvi put sreli nije bilo reči, dovoljan je bio pogled i znali smo da smo rođeni da budemo zajedno. Dugih 25 godina prelepe ljubavi, a da biste toliko ostali sa nekim morate da volite i njegove mane i lepe osobine. Negde nalazimo kompromis i to je ključ uspeha - rekla je Suzana za K1 televiziju i nadovezala se:

- Stvorili smo mnogo toga i zato se sad još više volimo i cenimo. Najveći uspeh nam je što smo u ovom vremenu izveli decu na pravi put - ponosno je ispričala pevačica.

Ona je priznala da je bila srećna kada je Saša prestao da bude direktor "Grand produkcije".

- Bilo je trenutaka kada sam rekla Saletu "Dosta, bre, više", mnogo sam srećna jer nema više tu ogromnu odgovornost. On je perfekcionista i dan danas puno radi - jednostavno rečeno on je radoholik, a sigurna sam da će mediji pisati o njemu i kada se povuče, jer je jedan od onih interesantnih ljudi.

Suzana je otkrila gledaocima "Prvog reda" kako je došlo do snimanja novog albuma.

- Saša i ja smo bili na moru kada ga je Goran Ratković Rale pozvao i rekao: "Sale, imam neku pesmu za Suleta, poslušajte to pa ako vam se svidi tu sam kad dođete sa letovanja". Prva pesma je bila "Sokakom", potpuno drugačije u odnosu na ono što sam pevala do tada i kažem Saletu da ne mogu da se "pohvatam", međutim polako sam ušla u štos. Na kraju kada sam to otpevala bilo je predivno - ispričala je pevačica.

Osvrnula se na to kakvi su bili njeni prvi utisci kada je album izašao.

- Kad sam izdala album prvo je bio šok, jer sam potpuno promenila pravac pevanja i moram da priznam da je na početku bilo više ružnih kritika nego lepih, ali mi Srbi smo skloni tome. Ja sam ovo uradila za svoju dušu, prvi put da ja uživam u svojim pesmama i u tome su me podržali porodica i oni koji me vole.

Suzana je ispričala zanimljivu anegdotu sa snimanja jednog spota.

- Moja ćerka Aleksandra je bila sa mnom u Turskoj kada sam radila spot i ona je slikala mene i manekena iz spota i poslala Saletu sliku. Sale je odmah rekao da se maneken skloni dva metra od mene, našalio se naravno - rekla je ona i otkrila glavni razlog zašto je došlo do saradnje sa Viki Miljković, Peđom Medenicom i Sašom Matićem.

- Pre svega smo prijatelji, ja njih sve doživljavam sa puno ljubavi i privatno se družimo.

Pevačica je otkrila tajnu svog uspeha.

- Apsolutno nemam ni trunčice zlobe u sebi, zaista volim ljude, ali neko nikada to neće shvatiti. Idem na pijacu, plaćam račune u pošti, nemam vozača i moj osmeh sve prodaje - našalila se pevačica.

- Kada se obratim ljudima prvo se nasmejem - rekla je Suzana za K1 televiziju u "Prvom redu".

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: K1/Promo

Pogledajte još