NISAM ZNALA DA MOŽE OVOLIKO DA BOLI: Ljubica Njegomir uputila emotivnu poruku majci Merimi trideset dana nakon njene smrti (FOTO)

Pevačica narodne muzike Merima Njegomir preminula je 20. novembra u 69. godini života nakon kratke borbe sa rakom pankreasa.

Legendarna umetnica iza sebe ostavila je neutešne ćerke Jelenu, Ljubicu i Milicu i sina Marka, koje je rodila tokom braka sa suprugom Milanom Njegomirom.

Legendarna pevačica sahranjena je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, a njena naslednica Ljubica i posle mesec dana od smrti majke teško se miri sa gubitkom.

Ona je na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram objavila porodičnu fotografiju iz srećnih dana i mami uputila emotivnu poruku.

- Trideset dana. Postavljam i gledam fotografije na kojima si pokušavajući da shvatim... jer mila moja mama meni mozak nikako ne može da primi informaciju da te nema, da nisi ovde fizički sa nama. Znala sam da će jednog dana da boli, ali nisam mogla da zamislim da može ovoliko... Mama... ostalo sve znaš... - napisala je Ljubica.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: Ljubica Njegomir Zivic/Facebook

Pogledajte još