NIKADA NEĆU ZABORAVITI REČI MAJKE I SUPRUGA U TIM TRENUCIMA: Jelena Karleuša otkrila da je razmišljala o samoubistvu

Pop zvezda Jelena Karleuša podigla je veliku prašinu današnjim statusom na društvenoj mreži Instagram.

Naime, ona je otkrila da joj je stiglo niz poruka nakon što se oglasila povodom smrti mlade jutjuberke Kristine Kike Đukić, te da su joj mnoge devojke pisale o depresiji kroz koju prolaze.

Jelena je istakla da ne može da daje stručne savete, ali uvek može biti motivator.

Ona je takođe ispričala kako je u momentima najvećeg medijskog linča pomišljala na samoubistvo, ali su je reči majke Divne i supruga Duška Tošića osvestile da nikad ne posustane.

- Kada je mlada Kika, oduzela sebi život i od kada sam napisala post na tu temu, dobila sa na hiljade i hiljade poruka devojaka i žena koje su mi pisale o svojoj depresiji i problemima. Zatim, od mnogih mladih ljudi LGBT populacije koji se bore sa mnogim problemima naše sredine... Vidim da sam motivacija mnogima da dignu glavu i trgnu se, budu jaki. Ali, depresija je ozbiljno stanje. Ja nisam ta koja treba da daje lekarske savete, treba vam neko ko će vam stručno pomoći jer depresija može biti izazvana i hemijskim promenama u mozgu, te prvo mora da se otkrije uzrok nastanka. Ali, mogu biti motivator. Svi imamo probleme i borimo se kako znamo i umemo. Razlika između nas je što neki pokleknu, a neki nalaze snagu da izađu iz mraka kao pobednici. Nije sramota tražiti pomoć kada je teško. Ako te pomoći nema ili ako nije dovoljna, pomozite sami sebi. Uvek citiram moju majku, koja mi je ponavljala "Jeco, sine, glavu gore, niko nije vredan tvoje jedne suze"! To je najviše govorila u periodu kada je umirala, a bila primorana da posmatra strašan medijski linč nad svojom ćerkom. To su bili dani pakla, seksualnog zlostavljanja na svim naslovnim stranama sa mojim golim slikama i pakao u kući mi zbog toga koji mi je teško pao. U jednom momentu pomišljala sam na najgore i to sam saopštila Dušku, njegove reči neću napisati, ali ih nikada neću zaboraviti... A onda na samom dnu mog užasa, probudio mi se inat za preživljavanje. Izabrala sam da poslušam majku, budem jaka i da niko i ništa ne bude vredno jedne moje suze. To sada govorim vama. Glavu gore, ustaj i bori se! I da... Život je lep! - napisala je Jelena.

Autor: Nadalnu.com/N.P.
Foto: karleusastar/Instagram

Pogledajte još