RAZLIČITE ŽELJE I OČEKIVANJA: Šta u krevetu najviše vole stariji, a u čemu uživaju mlađi muškarci?

Muškarci žele brz i grub seks bez ikakvih granica? Da, moguće je. Međutim prema anketi internet stranice "LeAffair" znatno se razlikuju želje muškaraca starijih od 40 godina i onih mlađih. Na šta se to pale srednjovečni?

Nežno, a ne prljavo i grubo

Verovali ili ne: muškarci stariji od 40 godina najviše žele romantiku u krevetu. Naime, ljubljenje i nežan, lagani, seks s maženjem nalaze se na prvom i drugom mestu njihovih želja.

Na listi sledi "normalan seks" (šta god podrazumevali pod tim), a onda seks sa ženama u seksi donjem rublju i visokim štiklama, igrice i seks u troje. Fotografisanje ili snimanje za vreme seksa uopšte im ne pada na pamet.

A mlađi momci?

Muškarci u dvadesetima i delimično u tridesetim, barem prema ovoj anketi, spremniji su na eksperimentisanje. Seksi fotografije i video? To im je super. Seks sa više osoba je u top pet želja u krevetu.

Istraživanja pokazuju da su muškarci seksualno najaktivniji i najmoćniji između 20. i 30. godine – međutim, tada su ipak više koncentrisani na kvantitet, a ne na kvalitet u krevetu. U srednjim četrdesetim godinama života najviše se menja kvalitet u seksu. Naime, potvrđeno je da od 45. godine muškarci, ali i žene, imaju manje seksa, ali seks tada postaje značajno kvalitetniji.

Izvor: Vijesti.me
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još