Više ne postoji motiv za razgovor s DS

BEOGRAD, 28. aprila 2011. (Beta) - Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić izjavio je da nikakva koalicija sa Demokratskom strankom "ne dolazi u obzir" i da "teško da više postoji motiv i za razgovore" dve stranke.

"Nikakva koalicija sa Demokratskom strankom ne dolazi u obzir. Posle ovakvog ignorantskog stava vladajuće koalicije prema našim zahtevima svakom čoveku je i više nego jasno da sa njima nikada nismo ni planirali bilo kakvu koaliciju, mada su nas svi lažno optuživali", rekao je Nikolić za list "Večernje novosti" od petka.

Nikolić je rekao da stranka na čijem je čelu nema šta da traži sa ljudima koji "ignorišu sopstveni narod i koji ništa nisu učinili da tom narodu bude bar malo bolje, a sebi su punili džepove".

Upitan o svom štrajku gladju i žedju tokom kojih je tražio raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, Nikolić je rekao da je gladovanje bila prilika da se "poistoveti sa narodom koji danas u Srbiji pati", a da su muke pojačane žedju, kako kaže, bile način da se solidariše sa tim ljudima i da pokaže da ih razume i da oseća njihov bol.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.