Za Za Gabor navodno želi sina u 95. godini

LOS ANDJELES, 15. aprila 2011. (Beta) - Frederik fon Anhalt, suprug Za Ze Gabor, tvrdi da njih dvoje traže surogat majku koja bi im rodila prvo zajedničko dete. Američka glumica madjarskog porekla, koja je nedavno napunila 94 godine, od prošlog leta ima ozbiljne zdravstvene tegobe, jedna noga joj je amputirana i više puta je hospitalizovana.

Fon Anhalt je za sajt TMZ koji prati živote slavnih izjavio da je u potrazi za ženom koja bi ispunila san njegove supruge da imaju sina. "San moje supruge je uvek bio da imamo dete", objasnio je. "Iako nećemo koristiti njena jajašca, ona je oduševljena saznanjem da ću ja učestvovati u tome. Nadam se da će Za Za izdržati još neko vreme. Želim da je vidim kako drži bebinu ruku. Biće ponovo majka sa 95 godina. Njena želja je bila da ima sina".

Fon Anhalt je za TMZ još kazao da je dao uzorak sperme jednoj klinici za veštačku oplodnju na Beverli Hilsu i da je njegova supruga bila toliko uzbudjena tom vešću, da je odlučila da potroši "skoro 100.000 dolara" da osigura da trudnoća prodje bez problema.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.