HAOS U BELOJ KUĆI: Tara Simov nasrnula na Anđelu, Mateja Matijević zaštitio Đuričićevu (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na imanju u Šimanovcima voditeljka Ivana Šopić pročitala je pitanje Tari Simov. Publika je upitala Taru zbog čega je ljubomorna na Anđelu Đuričić i zamera svojim prijateljima što su bliski sa njom.

- Ako se aludira da sam ljubomorna zbog Mateje, ja sam bila sa njim sedam meseci, ona 6 dana. Nemam na šta da budem ljubomorna. Jedino što ima lepše od mene je kosa. Smatram da sam i inteligentnija od nje. Ne mogu da budem ljubomorna na devojku koja nema ništa što meni treba. Stefanu sam zamerila što je nju odbranio od Mateje, a mene nije. Branio je i mene, to mi ne smeta. Što se tiče Čorbe, ne sećam se, najviše sam zamerala Marku Đedoviću što je dobar sa njom - rekla je Tara.

- Ona je meni ovde dva sata bez razloga papiriće ubacivala u kosu - ustala je Anđela.

- Zato što si pričala: "Vidi kakvu kosu imam" - dodala je Simova.

- Da je tebi to Anđela uradila, ti bi joj otkinula glavu - dobacio je Filip Car Tari.

- Takođe, kada sam polila Mateju vodom, ona mi je zavrnula ruku, nazvala me lopovom - govorila je Simova.

- Ja sam ono što ti nikad nećeš biti, ja sam iz takve porodice, ja sam vaspitana, a ti pokušavaš da me napraviš nevaspitanom. Koji je tvoj problem? Ti ne možeš biti ovakva, ovo se iz kuće nosi - rekla je Anđela.

Tara je krenula da gađa Anđelu, a Mateja je skočio u njenu odbranu.

- Spomeni mi porodicu još jednom - pretila je Tara.

- Ja tebe neću gađati - rekla je Anđela.

Tara je rekla Mateji da bi mogao da zaustavi ove stvari, a Anđela joj je rekla da je patetičarka, zbog čega je Simova ponovo pobesnela.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još